Steam yaz indirimleri de oyunlar ortalama ne kadar indirime girer ?

Gamepass'in içinde EA play de var. Listedeki bazı oyunlar gamepass ile geliyor. Mesela Doom Eternal, Battle Field 2042, Rainbow 6. Last of Us da Epic'te daha ucuzdur.
Sağolun hocam bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye utandınız hocam utancak bir sey yok iki sex meks diyen utanıyor anlamadım
Hocam normalde utanmam ancak başka bir şey sorarken onun çıkmadı shitpost gibi olmuş biraz onun için

Ek olarak gamepass ile Mass Effect Legendary Edition geliyor onu da tavsiye ederim.

oyunları almadan once mutlaka epıcdekı fıyatlarına bak epıcdekı fıyatı daha uygunsa ordan al derım gecen yıl donumu ındırımlerınde steamde toplam 8k eden oynuları epıcden 3.5k gıbı fıyata cekmıstım. Oyunlarda alen wake 2 spıdırmen god of war gıbı oyunlar

Bu siteden oyunların gördükleri en düşük fiyatları öğrenebilirsiniz.

O tarz oyunlarla ilgileniyorsanız @Perma Yİyecek Birisi hocam hepsini oynadı o tarz oyunların, tavsiye verir.
bı sıteyı ılk defa gordum bende kullanırım sagolun paylastıgınız ıcın

oyunları almadan once mutlaka epıcdekı fıyatlarına bak epıcdekı fıyatı daha uygunsa ordan al derım gecen yıl donumu ındırımlerınde steamde toplam 8k eden oynuları epıcden 3.5k gıbı fıyata cekmıstım. Oyunlarda alen wake 2 spıdırmen god of war gıbı oyunlar

bı sıteyı ılk defa gordum bende kullanırım sagolun paylastıgınız ıcın
Rica ederim. Hem grafik olarak fiyat tablosu gösteriyor hem de o zamana kadar girdiği en yüksek indirim oranını gösteriyor.

Şimdiye kadar hep yüzde 50 indirim görmüş. Bu yaz 60 ya da 66 olur mu bilmiyorum.
En iyi indirim ler yaz ve kış olur. Forma 6 duyurusu gelene kadar zor. Ama birçok oyun sağlam düşer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,053
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri