Steam yaz indirimleri için son oyun önerisi

ben karttan aldım karta mı gelecek karta gelirse de mi alamam 24 saat içinde çünkü indirimler bitmek üzere 21 saat falan kalmış
Eğer kart a iade seçeneği seçtiyseniz evet ve bankalar genellikle iade yi 1 hafta içinde gönderiyor, Epic'te 2-3 hafta sürüyor.

Eğer kart a iade seçeneği seçtiyseniz evet ve bankalar genellikle iade yi 1 hafta içinde gönderiyor, Epic'te 2-3 hafta sürüyor.
ohoh o zaman hiç iade etmiyom 5 tl fazla veririm daha iyi

Brotato alarak yaz indirimleri alışverini sonlandırıyorum zamdan son çıkış gününe çok yaklaştık almak istediğiniz bir şeyler varsa bu saaten sonra hiç düşünmeyin.

Neden? %80 diyeceğin oyunların çoğunu muhtemelen diğer platformlardan almışımdır ben.
Listendeki çoğu oyunun gereksiz harcama olacağını düşünüyorum.Gözüme takılan 2-3 oyun var sanırsam harcamaya değecek.Severek aldıysan fikirlerin bir önemi olmuyor zaten.

Listendeki çoğu oyunun gereksiz harcama olacağını düşünüyorum.Gözüme takılan 2-3 oyun var sanırsam harcamaya değecek.Severek aldıysan fikirlerin bir önemi olmuyor zaten.
Aslında bu aldıklarımın çoğunu oynamadığım için almak istedim zaten Ubisoft oyunların çoğuna ben Ubisoft Connect üzerinden sahibim Souls oyunları bana çok pahalı geliyor ve oynayabileceğim bir tür olarak gelmiyor maalesef. Ek olarak önerebileceğin bir şeyler varsa bakabilirim.

Geri