Yardım Steam Yaz İndirimleri Oyun Tavsiyesi

Beyond Two Souls ( 35TL Hikaye Oyunudur. ) , Heavy Rain ( 35TL Hikaye Oyunudur ) , Outlast 2 ( 7,50TL) , Papers Pleas (9,00TL) , This War Of Mine ( 6,20 TL ) , İnternet Cafe Simulator ( 9,25TL) , Sniper Ghost Warrior 3 ( 6,40TL) , Insıde ( 7,75 TL) , Metro 2033 (7,75TL) , Metro Last Light Redux ( 7,75TL) , Bully Scholarship Edition (8,40TL) , R6 ( 35,60TL) , Dyıng Lıght ( 20,39TL) , Skyrim Special Edition (45,99TL) ..
Bunlar Güzelmiş Bakıcam , Başka Öneriniz Var Mı?

hocam güzel başka önerileriniz var mı ? bende oyun arıyorum
L.a Noire , Mafia Serisi , Bf 1 Ve 4 , 60 Seconds , Cyberpunk 2077 , Far Cry 5 , Fh 4 Ultimate , Th Long Dark , Bannerlord , Metro Exodus , FrostPunk , Devour , Subnautica , Green Hell , Kingdom Come Deliverance , Mordhau , Chivalry 2 ( Ben Olsam Kesinlikle Alırdım EpicGames'Te Ve Microsoft Store'Da Bulunyor ) , Doom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar Güzelmiş Bakıcam , Başka Öneriniz Var Mı?
Yazdım Bakabilirsiniz.

Steam Hesabım'da 49 TL Var , Malum Yaz İndirimleri Başladı . 49 TL'ye Hikayeli Veya Multi Oyun Tavsiyesi Yapar Mısınız? Tam 49 TL Tutsun Şimdiden Teşekkürler , Tavsiye Yaparken Yanına Parasını Yazarsanız Sevinirim
forza 4

Steamde Forza Horizon 4 Standart Edition 46 TL bence uygun. Sistem gereksinimlerin yetiyor ise alabilirsin hem multiplayer hem singleplayer.

Geri