Tlou, Kingdom come delivarance.Ben başlayayım
1. Elden ring
2. God of war
3. Rdr2 (yine zam yer diye düşünüyorum)
tahmin değil kesin ready or notBen başlayayım
1. Elden ring
2. God of war
3. Rdr2 (yine zam yer diye düşünüyorum)
Tahmini kurun 15Tl olmasının ihtmali yok min 18-20 arası olacaktır.Bence steam kuru yükseltir. O yüzden tüm oyunlar. ( Tahmini kur 15 TL olur. )
Tüm oyunların zamlanacağını düşünmüyorum. Steam kuru 2₺'den 10₺'ye yükseltince de tüm oyunlar zamlanmadı. Bence insanlar biraz gereksiz panik yaptı bu dönemde.Bence steam kuru yükseltir. O yüzden tüm oyunlar. ( Tahmini kur 15 TL olur. )
bencede umarım çok yükselmez lakin ready or not yapımcıları zam geleceğini söylediTüm oyunların zamlanacağını düşünmüyorum. Steam kuru 2₺'den 10₺'ye yükseltince de tüm oyunlar zamlanmadı. Bence insanlar biraz gereksiz panik yaptı bu dönemde.
Ha yine birçok oyun zamlanacaktır ama yine de zam yemeyen oyunlar da kalır bence.
sekiroda nasibini alacaktır 900 çıkar muhtemelenTüm oyunların zamlanacağını düşünmüyorum. Steam kuru 2₺'den 10₺'ye yükseltince de tüm oyunlar zamlanmadı. Bence insanlar biraz gereksiz panik yaptı bu dönemde.
Ha yine birçok oyun zamlanacaktır ama yine de zam yemeyen oyunlar da kalır bence.
ea fc 24 70 dolar olucakmış eğer zam gelirse steam dolar kuruna ea fc2 241500 tl olurBence steam kuru yükseltir. O yüzden tüm oyunlar. ( Tahmini kur 15 TL ole
ea fc 24 1500 tl olur dedime
ea fc 24 70 dolar olucakmış eğer zam gelirse steam dolar kuruna ea fc2 241500 TL olur