Hocam telden giremeyince pc den steamdan full çıktım şifreyle girdim pc de doğru şifre ama telde yanlış diyorBence şifreni değiştir tekrar dene
Aldığın hata nedir? Ek olarak eğer hiç hata vermiyor ise telefondaki uygulamayı yeniden indir. Normalde girmesi gerek eğer başka cihazdan girişin yoksa eğer varsa uyarı verir diğer cihazdan çıkış yapmak için aynı anda 2 cihazda kullanamazsınız.Arkadaşlar steama telden girimce girmiyor şifre doğru ama girmiyor steam guard ı telden yapıcam hesaba giremedim ama pc den giriyorum neden acaba
Hocam şifre yada isim yanlış diyyordu doğru olmasına rağmane ama sil yükle dediniz yaptım düzeldi teşekkür ederim yyardımın içinAldığın hata nedir? Ek olarak eğer hiç hata vermiyor ise telefondaki uygulamayı yeniden indir. Normalde girmesi gerek eğer başka cihazdan girişin yoksa eğer varsa uyarı verir diğer cihazdan çıkış yapmak için aynı anda 2 cihazda kullanamazsınız.
Rica ederim iyi eğlenceler iyi forumlarHocam şifre yada isim yanlış diyyordu doğru olmasına rağmane ama sil yükle dediniz yaptım düzeldi teşekkür ederim yyardımın için