Neler Yeni

Steamdan oyun alınca origine geliyor mu?

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Arkadaşlar merhaba. Bende BF1 originde var ama premium yapmak istiyorum ve Steamdaki Revelation sürümünü almayı düşünüyorum. İndirimin bitmesine saatler kaldı. Eğer oyunu steamdan alırsam origine premium olarak gelir mi?

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürler

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar merhaba. Bende BF1 originde var ama premium yapmak istiyorum ve Steamdaki Revelation sürümünü almayı düşünüyorum. İndirimin bitmesine saatler kaldı. Eğer oyunu steamdan alırsam origine premium olarak gelir mi?
EA oyunlarını oynamayın için Origin hesabın lazım Origin hesabına da geliyor yani. Ubisoft oyunlarında da aynı mantık var

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Hocam aldım steamdan oyunu. Originde normal sürüm vardı bende. Önceden almıştım. Deneyeceğim indirip. Eğer olursa bilgi veririm. Premium olmazsa iade edeceğim de olur büyük ihtimalle diye düşünüyorum.

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi
Discord
Aquínas#2019
İkisi de farklı platformlar oldukları için satın aldığınız oyunlar birbirinden bağımsız çalışmaktadır.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Oyun Premium olsa yeter. Başka bir şey istemem :D

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Oyun originde düz sürüm mevcut bir şekilde oynuyordum. Steamdan satın almamıştım. Dün steamdan oyunu alıp şuan giriş yaptım ve origin ile bağlantı kurdu. Oyunum hem premium oldu hem de eski originden oynadığım hesabımla ilişkilendirildi. Bilginiz olsun. Benim gibi bu durumda olanlar varsa direk alabilirler oyunu. Şuan premium şekilde aynı hesabımdan oynuyorum. Sıfırdan bir hesap vs olayı olmadı.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Oyun originde düz sürüm mevcut bir şekilde oynuyordum. Steamdan satın almamıştım. Dün steamdan oyunu alıp şuan giriş yaptım ve origin ile bağlantı kurdu. Oyunum hem premium oldu hem de eski originden oynadığım hesabımla ilişkilendirildi. Bilginiz olsun. Benim gibi bu durumda olanlar varsa direk alabilirler oyunu. Şuan premium şekilde aynı hesabımdan oynuyorum. Sıfırdan bir hesap vs olayı olmadı.
hayırlı olsun.

Top Bottom