Neler Yeni

Steam'de 10 TL Bütçe İle Ne Yapılabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
uğur sağlam
Bak sana bu tavsiyesi kimse vermez. İlle oyun alacaksan karışmam ama, 1-2 yıl önce yaptığımı anlatayım

Hesapta 10tl bakiye var, istediğim hiç Bi oyunu alamıyorum o parayla. Gittim o parayla 200 tane eldiven kasası aldım, o zaman ucuzdur tabi. 2020 aralıkta falandı sanırım hepsini sattım. 10 liram oldu 1000lira..
%25 indirimle forumlarda oyun sattım. 750 lira koydum cebime. Biraz da küsürat kalmıştı. Arkadaşlar tutturdu among us oynayalım diye. 5-6atkadaşıma da onu aldım. Oh mis. Ondan kalan küsüratla ile yine kutu aldım, attım kenara, dursun.. Zararı olmaz

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
Bak sana bu tavsiyesi kimse vermez. İlle oyun alacaksan karışmam ama, 1-2 yıl önce yaptığımı anlatayım

Hesapta 10tl bakiye var, istediğim hiç Bi oyunu alamıyorum o parayla. Gittim o parayla 200 tane eldiven kasası aldım, o zaman ucuzdur tabi. 2020 aralıkta falandı sanırım hepsini sattım. 10 liram oldu 1000lira..
%25 indirimle forumlarda oyun sattım. 750 lira koydum cebime. Biraz da küsürat kalmıştı. Arkadaşlar tutturdu among us oynayalım diye. 5-6atkadaşıma da onu aldım. Oh mis. Ondan kalan küsüratla ile yine kutu aldım, attım kenara, dursun.. Zararı olmaz
csgo da yaptın dimi bunu

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
2 tane kırık diş kasası al 1 2 ay sonra 20 TL olur paran.
Hocam bende 7-8 tane alıyorum , CS desen vardı onları satıp alacağım. CS girmiyorum zaten bu aralar
40tl'lik kasa alsam yazın sonuna doğru kaç TL olur mesela ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Hocam bende 7-8 tane alıyorum , CS desen vardı onları satıp alacağım. CS girmiyorum zaten bu aralar
40tl'lik kasa alsam yazın sonuna doğru kaç TL olur mesela ?
40 TL'ye 8 tane alırsın yaklaşık, fiyatı 11 12 TL olursa 40 TL'yi 80 TL falan yapmış olursun. Baya Dolar, Euro altın almak gibi bir şey bu. :D

Top Bottom