Steamde Birbirinize Gt Yapalım.

Arkadaşlar Steamde gt yapmak isteyen varmı ?
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.
Sadece benle değil başka kişilerlede burda gt yapabilirsiniz.
Konu o kadar büyürmü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez...

Bu nerden yapılır kod kısmı o

Buda benim arkadaş kodum: 1053876578

Birde eklerken Steam adınızıda yazarsanız iyi olur çünkü buradaki isminizle Steam isminiz aynı olmaya biliyor kim olduğunu anlaşılmıyo.
Atıyorum. Adım Umut

Arkadaşlar Steamde gt yapmak isteyen varmı ?
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.
Sadece benle değil başka kişilerlede burda gt yapabilirsiniz.
Konu o kadar büyürmü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez...

Bu nerden yapılır kod kısmı o

Buda benim arkadaş kodum: 1053876578

Birde eklerken Steam adınızıda yazarsanız iyi olur çünkü buradaki isminizle Steam isminiz aynı olmaya biliyor kim olduğunu anlaşılmıyo.
isteyen eklesin yazışan biri değilim ama maksat arkadaşlık yeri dolu gözüksün :D

Bu da benim Steam.
(Hesap da doğru düzgün oyunu yok demeyin. Nerede ucuz oyun bulursam oradan aldığım için Steam de az oyun var. Ubisoft da GOG da Originde de oyunlarım var :D )

Bi de beni o oyuna davet etmekten çekinmeyin meşgul değilsem gelirim (çok arkadaşım yok o yüzden multiplayer oyunlara davet ederseniz yüksek ihtimal gelirim :))

Bi de beni o oyuna davet etmekten çekinmeyin meşgul değilsem gelirim (çok arkadaşım yok o yüzden multiplayer oyunlara davet ederseniz yüksek ihtimal gelirim :))
Bende böyle düşünmüştüm zaten öyle güzel olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri