Neler Yeni

Steamde Birbirinize Gt Yapalım.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar Steamde gt yapmak isteyen varmı ?
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.
Sadece benle değil başka kişilerlede burda gt yapabilirsiniz.
Konu o kadar büyürmü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez...

Bu nerden yapılır kod kısmı o

Buda benim arkadaş kodum: 1053876578

Birde eklerken Steam adınızıda yazarsanız iyi olur çünkü buradaki isminizle Steam isminiz aynı olmaya biliyor kim olduğunu anlaşılmıyo.
Atıyorum. Adım Umut

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar Steamde gt yapmak isteyen varmı ?
Mesela ben Steam Arkadaşlar kısmını boş görmeyi sevmiyorum kendimi yalnız hissediyorum.
Mesela atıyorum ben Rainbow'a girdim Arkadaşlarımdan birinde girdi mesela hazır girmişken onla beraber girmek iyi olabilir bu tarz ve o arkadaşlar kısmı dolu dolu güzel gözüksün diye ben görünüşe önem veririm mesela bi kez Epic games'te indirimli olan bi oyunu Steam arayüzü daha iyi olduğu için Steamden Almıştım bu tarz diyorum.
Yani gerçekten istiyen varsa çekinmedin yazabilir kendi arkadaş kodunuzu koyabilirsiniz.
Sadece benle değil başka kişilerlede burda gt yapabilirsiniz.
Konu o kadar büyürmü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez...

Bu nerden yapılır kod kısmı o

Buda benim arkadaş kodum: 1053876578

Birde eklerken Steam adınızıda yazarsanız iyi olur çünkü buradaki isminizle Steam isminiz aynı olmaya biliyor kim olduğunu anlaşılmıyo.
isteyen eklesin yazışan biri değilim ama maksat arkadaşlık yeri dolu gözüksün :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bu da benim Steam.
(Hesap da doğru düzgün oyunu yok demeyin. Nerede ucuz oyun bulursam oradan aldığım için Steam de az oyun var. Ubisoft da GOG da Originde de oyunlarım var :D )

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Bi de beni o oyuna davet etmekten çekinmeyin meşgul değilsem gelirim (çok arkadaşım yok o yüzden multiplayer oyunlara davet ederseniz yüksek ihtimal gelirim :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,202
Üyeler
163,441
Son üye
starxewa
Top Bottom