Konusu açılmıştı.125₺lik Company of hereos oyunu steam üzerinde ücretsiz olduAlıntıyı görüntüle
Ekleyince oyun gitmiyorKalıcı ücretsiz değil başlık yanlış olmuş.
Biliyorum dostum. Fakat 2-3 gün sonra ücretli olacağı için geçici ücretsiz oluyor. Kalıcı ücretsiz CS:GO, Dota vs için kullanılıyor.Ekleyince oyun gitmiyor
Bütün epic games konularının yanında kalıcı ücretsiz yazıyorBiliyorum dostum. Fakat 2-3 gün sonra ücretli olacağı için geçici ücretsiz oluyor. Kalıcı ücretsiz CS:GO, Dota vs için kullanılıyor.
Ben açtığım bedava oyun konularında hep Kalıcı ücretsizi işaretledim yine de bi' modlara soralım.Bütün epic games konularının yanında kalıcı ücretsiz yazıyor
1-2 haftalığına oynanması için ücretsiz olanlar.Ben açtığım bedava oyun konularında hep Kalıcı ücretsizi işaretledim yine de bi' modlara soralım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz "Geçici ücretsiz" etiketi nerede kullanılıyor? Oyun haberleri sitelerindeki gibi birkaç etiket daha gelse çok iyi olur böyle biraz karışıyor.Alıntıyı görüntüle
Peki dediğim gibi daha fazla etiket gelebilir mi?1-2 haftalığına oynanması için ücretsiz olanlar.
Daha hangisi gelsin gerekli olanlar var işte.Peki dediğim gibi daha fazla etiket gelebilir mi?