Neler Yeni

🔥İndirim Steam'de Hades 20 lira!

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Önceleri 24'e düşüyordu. Şimdi 20'e düşmüş. Kesin alınır.
Konusu ne

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Önceleri 24'e düşüyordu. Şimdi 20'e düşmüş. Kesin alınır.
Ek olarak 5 saat oynayinca csde müzik kiti veriyor

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Çok çok çok iyi bir oyun asla sıkılmazsınız kesinlikle alın yıllar sonra bile girip tak tak oynarsınız ve müzikleri müthiş asla temposunu kesmiyor 2. oyunu duyuruldu bu yüzden ilkini alıp oynayın bence

NightRose

80+ Bronze
2.el bir laptop almıştım adam steam hesabıyla birlikte verdi. ben de tüm bilgilerini değiştirdim hesap benim oldu. bu oyun da vardı hesapta ama hiçbirini daha indirip 1 sefer oynamışlığım yok :D baya oyun var satsak mı ki napsak

Cihangir

80+ Gold
2.el bir laptop almıştım adam steam hesabıyla birlikte verdi. ben de tüm bilgilerini değiştirdim hesap benim oldu. bu oyun da vardı hesapta ama hiçbirini daha indirip 1 sefer oynamışlığım yok :D baya oyun var satsak mı ki napsak
güzel oyun varmı ya içinde

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
Kadir
Dead Cells oynayanlar kesin alsın ben dead cells kadar sevemedim (dead cellsi sevmemin ayrı nedeni rogue like serisini bana sevdirdiği için :D ) ama oyun çok yönlü ve ufakta olsa hikaye de barındırıyor. Game pass üyeliğniiz varsa almanıza gerek yok game pass üzerinden oynayabilirsiniz

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Dead Cells oynayanlar kesin alsın ben dead cells kadar sevemedim (dead cellsi sevmemin ayrı nedeni rogue like serisini bana sevdirdiği için :D ) ama oyun çok yönlü ve ufakta olsa hikaye de barındırıyor. Game pass üyeliğniiz varsa almanıza gerek yok game pass üzerinden oynayabilirsiniz
Ben de Dead Cells aldım oynuyorum ama can çok sıkıntı ya can gelmiyor. Ölüp duruyorum her şey sıfırdan başlıyor.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,205
İsim
Kadir
Ben de Dead Cells aldım oynuyorum ama can çok sıkıntı ya can gelmiyor. Ölüp duruyorum her şey sıfırdan başlıyor.
Hadeste de aynı mantık mekaniklerin oyuna otursun silahların çeşitlensin o kadar iyi oluyor ki biraz zaman vermen gerekiyor ben de ilk izlediğimde hayatta oynamam demiştim sonra pixel artını beğenince aldım ana oyunu bitirdim baya eğlenceli stres atmalık alışınca

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hadeste de aynı mantık mekaniklerin oyuna otursun silahların çeşitlensin o kadar iyi oluyor ki biraz zaman vermen gerekiyor ben de ilk izlediğimde hayatta oynamam demiştim sonra pixel artını beğenince aldım ana oyunu bitirdim baya eğlenceli stres atmalık alışınca
Silah çeşitlenmesi nasıl oluyor ki? Başlangıç sabit hep kalkan, yay, kılıç

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,675
İsim
Fatih
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR