EmilBreivik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 62
- İsim
- Emil Breivik
Selamlar. Forumlarda %20 , %50 gibi oranlarda indirimli olarak oyunları gift şeklinde atanlar var. Ben de onlardan birinden %50 indirimle 3-4 tane oyun aldım. Bunlar nasıl ve neden indirimli olarak satabiliyorlar diye düşündüm ama çok da takmadım, sonuçta oyun bana geliyor mu geliyor, gerisi beni ilgilendirmiyor diye düşündüm. Ben parayı papara üzerinden yolluyorum ve hemen sonrasında satıcı gift olarak yolluyor. Sonrasında bu satışı yapan arkadaşların Discord sunucularına gittim, orada birisi çalıntı kredi kartlarıyla steamden insanlara ucuz oyun atıyorlar ve paralarını nakite çeviriyorlar diye yazmış. Ben herhalde hesaplarındaki skinleri, itemleri falan satıp o şekilde nakite çeviriyorlardır diye düşündüm.
Bu yorumu gördükten sonra tırsmaya başladım, sizce bu olayda ben suçlu muyum ve herhangi bir ceza alır mıyım sırf oyun aldığım için? Ve de sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir.
Bu yorumu gördükten sonra tırsmaya başladım, sizce bu olayda ben suçlu muyum ve herhangi bir ceza alır mıyım sırf oyun aldığım için? Ve de sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir.