Neler Yeni

Steam'de kart düşürmelik oyun önerisi

ISwanky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Öztürk
random atamıyorum klavye garantiye gitti .d sanal klavye keyfi
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi şeyi sorcam idle master açık bırakıp 2 saat sonra baksam oyunlar 2 saat oynanmışmı olur iade yapcaklarım varda ondan soruyorum
açıkcası öyle pek yürümüyor . emin ol 2 saatin altında da düşürüp iade ediyorsun evet oyunu . ama bir süre sonra steam iade ettirmiyor onu bende yapıyordum çünkü dandik kart düşürmelik oyun alıp iade ediyordum ama sonrasında iade edememeye başladım

YORUMUNUN OLMADIĞI OYUN YOK ZATEN HOCAM AWDAOWKNADWŞKNDAKŞWN
kar ettiğim oyunları özellikle incelemesini yaptım bazı oyunlarda oyunun 10 katı değerinde kartlar düşürüp sattım ldlldd

hangi oyunlar da oluyor ve nasıl yapacağım
steam hesabımda ki incelemelerden bakabilirsin https://steamcommunity.com/profiles/76561198346499850/

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
açıkcası öyle pek yürümüyor . emin ol 2 saatin altında da düşürüp iade ediyorsun evet oyunu . ama bir süre sonra steam iade ettirmiyor onu bende yapıyordum çünkü dandik kart düşürmelik oyun alıp iade ediyordum ama sonrasında iade edememeye başladım
anladım zaten artık iade etmem yarım saattir açık ama tık yok 1 tane witcher kartı verdi daha da bir şey yok

ISwanky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Öztürk
şuan 75 var abim ne kadara kadar katlayabilirim
açıkcası kartların fiyatı yükselme alcalma dönemleri var birde düşen karta bağlı 5 kart düşürüyorsun diyelim 1 tanesi diğerinin 4-5 yada daha fazla katı olabiliyor biraz şans işi . ikinci olarak kartları satma dönemin de önemli . ilk yaz son kış indirimlerine yakın veya o dönem içinde satarsan piyasa altında satarsın . bu büyük indirimlerden sonra ki 5 veya 6 . haftasında satarsan daha fazla kar edebilirsin . tabi sürekli arz talepe göre bazı kartların piyasasının değişeceğini de unutmamak lazım

Cihangir

80+ Gold

kar ettiğim oyunları özellikle incelemesini yaptım bazı oyunlarda oyunun 10 katı değerinde kartlar düşürüp sattım ldlldd

steam hesabımda ki incelemelerden bakabilirsin https://steamcommunity.com/profiles/76561198346499850/
hocam hangi programla kart düşüyor nasıl yapılıyor. Steam den ekliyoru sizi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

ISwanky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Öztürk
hocam hangi programla kart düşüyor nasıl yapılıyor. Steam den ekliyoru sizi

idle master var idle daddy var bunları dene ama kara liste kodlarını alıp dene yoksa sıkıntı düşükde olsa yaşabilirsin vac ban filan çevremde çok az kişi de olsa bu konuda muzdarip oldu kara listeye alınca vaclı oyunları sorun olmadı hiç cs go filan

Cihangir

80+ Gold

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

ISwanky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Öztürk
hocam yapmalımıyım kar edermiyim
açıkcası kar edebilirsin de ama en kötü oyuna harcadığın çıkar

benim incelediklerim arasında öyle 3 tl ik oyunda 110 tl kar düşürdüğüm oyun da oldu 9 tl alıp da anca oyun fiyatını çıkardığımda

benim incelediklerim arasında öyle 3 TL ik oyunda 110 TL kar düşürdüğüm oyun da oldu 9 TL alıp da anca oyun fiyatını çıkardığımda
kartlar düşmesi bazılarının şans değerli ama incelemelerimde ki lerden alabilirsiniz

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

benim incelediklerim arasında öyle 3 TL ik oyunda 110 TL kar düşürdüğüm oyun da oldu 9 TL alıp da anca oyun fiyatını çıkardığımda

kartlar düşmesi bazılarının şans değerli ama incelemelerimde ki lerden alabilirsiniz
hocam hala dusmedi .d idle daddy gecsemmi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar

abi bu bozuldu sanirim yapmamaya basladi rolanti baslamiyor kasamiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,757
Üyeler
163,716
Son üye
ahmetozeler
Top Bottom