Neler Yeni

Steam'de oynumu silip tekrar yüklersem save silinir mi?

Starsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
PC Game
Merhaba arkadaşlar.
Ben yakın zamanda Batman Arkham Asylum'u bitirmiştim. %100 bitiremedim. Ana hikaye falan bitti ama. Steam başarımlarının hepsini falan bitirememiştim. Sonra oyunu sildim sıradaki oynu oynamak için. Sonra oyunun forumlarında gezerken Batman Arkham ASylum %100 bitirme save diye bişey buldum. Ama ben oyunu silmiştim. Ama şöyle; steamden oyunu kaldır yaptım bide sonra oyunun yerel dosyalarını falanda sildim. O istediğim %100 save yapmak içinde hikayede biraz ilerlemem gerekiyor. Şimdi oyunu indiriyorum. Yerel dosyalarını falanda sildim. Oyunu yüklersem save'm durur mu?
Birde arkadaşlar yapan var mı bilmiyorum ama batman arkham asylumda steam başarımları için %100'lük save indirsem başarımlar gelir mi?
Şöyle bişey buldum aşağıya bırakıyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Gitmez hocam ya bu şuna benziyor farklı PC ye geçsek Oyunu Steamdan indirsek oraya geçince save gidicekmi çok saçma Steam bunun için yokmu zaten

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Oyun silip yükleyince save gitmez fakat belgelerimden oyun kayıt dosyalarını silersen o zaman gider.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,759
İsim
Mert Metshi
Steam Achievement Manager ile oyunu indirmeden başarımları alabiliyorsun ama hesabına bir şey olur mu bilmiyorum ben kullandım sorun yaşamadım

Starsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
PC Game
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim. Denedim gitmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam Achievement Manager ile oyunu indirmeden başarımları alabiliyorsun ama hesabına bir şey olur mu bilmiyorum ben kullandım sorun yaşamadım
Steam Achievement Manager şuanlık çok fazla sorun yaşatmıyor ama bununla ilgili sorun yaşayan arkadaşlarım oldu. Buna ek olarak Steam hesabıma çok fazla yatırım yaptım. Bi dolu oyun, DLC, çizim, rehber, inceleme. Bunları riske atmak istemediğim için SAM kullanmayı hiç düşünmedim. Yurt içi ve yurt dışı arkadaşlarıma danıştığımda da kullanmanın sorun olacağından bahsettiler. Şuanlık SAM sorun değil ama güvenemiyorum. Yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,400
Üyeler
164,660
Son üye
LinaZorina
Top Bottom