Öncesinde bir oyun satın almışmıydın
İşlem hala gerçekleşmekte demek istemiş ordaki kutuda şu anlık beklemekten başka bir çözümün yok yada ininal kullanıyorsan 10 liralık cüzdan kodu alabilirsin kendi uygulamasından kullanmıyorsanda internetten güvenilir bir site bulabilirsin. Pek denemedim o yüzden bilemiyorum. Direkt cüzdanına para olarakta yatırabilirsin. Kısacası farklı bir yöntem denewallpaper engine almaya çalıştım yanlış kart kullandım diye limite takıldım şimdi diğer kartla alacam aldırmıyor
10dk bekleyin sonra tekrar deneyin.wallpaper engine almaya çalıştım yanlış kart kullandım diye limite takıldım şimdi diğer kartla alacam aldırmıyor
Normal visa seçsene bir sanki öyle hatırlıyorumwallpaper engine almaya çalıştım yanlış kart kullandım diye limite takıldım şimdi diğer kartla alacam aldırmıyor
deneyeceğimİşlem hala gerçekleşmekte demek istemiş ordaki kutuda şu anlık beklemekten başka bir çözümün yok yada ininal kullanıyorsan 10 lrialık cüzdan kodu alabilirsin kendi uygulamasından kullanmıyorsanda internetten güvenilir bir site bulabilirsin. Pek denemedim o yüzden bilemiyorum. Direkt cüzdanına para olarakta yatırabilirsin. Kısacası farklı bir yöntem dene
öylede olmuyor denendiNormal visa seçsene bir sanki öyle hatırlıyorum
Arkadaşın bi önceki işlemi hala devam etmekte onunla alakası yokNormal visa seçsene bir sanki öyle hatırlıyorum
çözüldüArkadaşın bi önceki işlemi hala devam etmekte onunla alakası yok