Neler Yeni

Steam'de Satış Yapamıyorum

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak. Steam'de CS'den düşürdüğüm kasaları satmak istiyorum. Kimi kasaları satıyorum fakat kimisini en düşük fiyatlı koymama rağmen hiçbir şekilde satamıyorum. Listeye giriyor fakat başka kullanıcılar çekmiyor. (Benim koyduğumdan daha yüksek fiyatlı olanları alıyorlar.) Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak. Steam'de CS'den düşürdüğüm kasaları satmak istiyorum. Kimi kasaları satıyorum fakat kimisini en düşük fiyatlı koymama rağmen hiçbir şekilde satamıyorum. Listeye giriyor fakat başka kullanıcılar çekmiyor. (Benim koyduğumdan daha yüksek fiyatlı olanları alıyorlar.) Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
cs kasası için özel bir hesaba sahip olmak lazım diye biliom

Resiedent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ramazan Çetin
mobil doğrulama yasağı falan olabilir piyasası yüksek itemi satmaz

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
mobil doğrulamayı yeni yaptıysanız 14 gün olayı var yada hiç aktifleştirmediyseniz de olabilir belli bir fiyatın üstündekileri satamıyorsunuz

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Onur Topcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mobil doğrulamayı yeni yaptıysanız 14 gün olayı var yada hiç aktifleştirmediyseniz de olabilir belli bir fiyatın üstündekileri satamıyorsunuz
Mobil dogrulamayi yapali 3-4 gun kadar oldu. Daha oncesinde de yapmistim fakat bir kac yildir kullanmiyordum... 14 gun sonra yeniden deneyeyim oyleyse. 20 lira ve uzerindeki itemlerde sorun yasiyorum. 20 lira ve altini direkt satabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,806
Üyeler
166,271
Son üye
ankarabadana.com
Top Bottom