Steam'de Satış Yapamıyorum

Onurology

80+
Reaksiyon skoru
139
Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak. Steam'de CS'den düşürdüğüm kasaları satmak istiyorum. Kimi kasaları satıyorum fakat kimisini en düşük fiyatlı koymama rağmen hiçbir şekilde satamıyorum. Listeye giriyor fakat başka kullanıcılar çekmiyor. (Benim koyduğumdan daha yüksek fiyatlı olanları alıyorlar.) Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak. Steam'de CS'den düşürdüğüm kasaları satmak istiyorum. Kimi kasaları satıyorum fakat kimisini en düşük fiyatlı koymama rağmen hiçbir şekilde satamıyorum. Listeye giriyor fakat başka kullanıcılar çekmiyor. (Benim koyduğumdan daha yüksek fiyatlı olanları alıyorlar.) Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
cs kasası için özel bir hesaba sahip olmak lazım diye biliom

mobil doğrulama yasağı falan olabilir piyasası yüksek itemi satmaz

mobil doğrulamayı yeni yaptıysanız 14 gün olayı var yada hiç aktifleştirmediyseniz de olabilir belli bir fiyatın üstündekileri satamıyorsunuz

mobil doğrulamayı yeni yaptıysanız 14 gün olayı var yada hiç aktifleştirmediyseniz de olabilir belli bir fiyatın üstündekileri satamıyorsunuz
Mobil dogrulamayi yapali 3-4 gun kadar oldu. Daha oncesinde de yapmistim fakat bir kac yildir kullanmiyordum... 14 gun sonra yeniden deneyeyim oyleyse. 20 lira ve uzerindeki itemlerde sorun yasiyorum. 20 lira ve altini direkt satabiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,970
Üyeler
198,222
Son üye
Darkest134
Geri