Neler Yeni

Steamde Warband aniden kapanıyor

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
Sorun şu Warbandı açıyorum mod seçme ekranı gelmeden kapanıyor ve 1 aydır bu problemden muzdaribim . Onedrive ile ilgili olduğunu okudum ama hiçbir işe yaramadı . PC ye reset atmadan önce çalışıyordu onedrive filan da yoktu onda bunda hiçbir türlü çalışmıyor.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
https://www.technopat.net/sosyal/konu/mount-blade-warband-acilmiyor.2448231/ bu konulara bi göz atın isterseniz.

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.technopat.net/sosyal/konu/mount-blade-warband-acilmiyor.2448231/ bu konulara bi göz atın isterseniz.
Sıkıntı bu işte benim belgeler dosyasında warband yok .

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
Sıkıntı bu işte benim belgeler dosyasında warband yok .
oyunu bi silip yükleyin yada dosyaları doğrulayın deyin ben korsan oynadığım zaman bile belgeler klasörü vardı.

GorilK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Kasap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu bi silip yükleyin yada dosyaları doğrulayın deyin ben korsan oynadığım zaman bile belgeler klasörü vardı.
Oyun steamden ve herhalde en az 3 kere silip indirmişimdir . Ayrıca doğrulamayı hep yapıyorum işe yaramıyor.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mirhan Yalçın
Oyun steamden ve herhalde en az 3 kere silip indirmişimdir . Ayrıca doğrulamayı hep yapıyorum işe yaramıyor.
bilemedim hocam hiç böyle bir şey yaşaamdım umarım çözersiniz.

omermekan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Başaran
Sevgili arkadaşlar, bu sorunun çözümünü yaklaşık 10 saat boyunca türlü çeşitli sitelerde araştırdım, kafayı yemek üzereydim ancak yabancı bir sitede çözümünü buldum. Tüm yolları deneyip hiçbir çözüme ulaşamayan arkadaşlar bu adımı yapsınlar kesin çözüme ulaştırıyor:
ilk olarak bilgisayarınızın ayarlar kısmına gidin. Ardından sırasıyla ----> Zaman ve Dil ----> Dil ve Bölge ----> Yönetici Dil Ayarları ----> Sistem Ayarlarını Değiştir sekmesine gelin. Altta yer alan: "Beta: Dünya çapında dil desteği için Unicode UTF-8 kullan" yazan yazının solundaki kutucuğu tikleyin ve tamama basın. Ardından da arkadaki sekmede sağ alttaki uygula kutucuğuna basın. Sorun anında çözülecek ve Mount and Blade Warband oynununun keyfini çıkarabileceksiniz. Hayır duaları için şimdiden teşekkürler :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-26 095100.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-26 095100.png
    2.2 MB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,284
Üyeler
165,328
Son üye