Neler Yeni

Yardım Steam'de yeni yüklediğim oyun açılmıyor

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
arkadaşlar merhaba DİRT RALLY yükledim steamde ilk defa , tıklıyorum ilk bi çalışıyor gözüküyor steamde bir kaç saniye sonra sonlanıyor, ne yapmam gerek , dosyaların doğrulamasını da yaptım sorun yok. oyun neden açılmıyor.

Addons01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsrafil
arkadaşlar merhaba DİRT RALLY yükledim steamde ilk defa , tıklıyorum ilk bi çalışıyor gözüküyor steamde bir kaç saniye sonra sonlanıyor, ne yapmam gerek , dosyaların doğrulamasını da yaptım sorun yok. oyun neden açılmıyor.
Oyunu silip tekrar yuklemeyi deneyin

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu silip tekrar yuklemeyi deneyin

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
niye daha yükleyeli 1 saat oldu , kesin çözüm olacak mı silip tekrar yüklemek
Mesaj otomatik birleştirildi:

steami kapat yönetici olarak çalıştır
denedim olmadı aynı sorun devam ediyor

Yok mu yahu çözümünü bilen bi kıdemli

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
niye daha yükleyeli 1 saat oldu , kesin çözüm olacak mı silip tekrar yüklemek

denedim olmadı aynı sorun devam ediyor

Yok mu yahu çözümünü bilen bi kıdemli
Win7 ise olabilir. Ben Win7'de CS GO'yu açamıyordum. Win10'a geçince düzeldi. Bu da öyle olabilir.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dosya doğrulama yap
Sistemin kaldırmıyorda olabilir

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jouly

80+ Bronze
aynı sorun başıma gelmişti başka bi oyunda silip yükledim düzeldi.fakat arkadaşımın da başına geldi oyunu sildi yükledi düzelmedi,steamı silip yükledik vs olmadı.en son sistemi 1 hafta geriye aldık öyle düzeldi ama oyun uzun süredir yüklüydü ara sıra olabilir böyle şeyler silip yüklemeyi dene olmazsa sistemi geri al

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
aynı sorun başıma gelmişti başka bi oyunda silip yükledim düzeldi.fakat arkadaşımın da başına geldi oyunu sildi yükledi düzelmedi,steamı silip yükledik vs olmadı.en son sistemi 1 hafta geriye aldık öyle düzeldi ama oyun uzun süredir yüklüydü ara sıra olabilir böyle şeyler silip yüklemeyi dene olmazsa sistemi geri al
6 mbps internetle 30gb zar zor indirmiştim :( mutlaka vardır tekrar yükleme yapmadan bir çözümü yahu nasıl olmaz ne bu eski televizyon mu kapat aç düzelir gibi :D sil yükle düzelsin çok saçma değil mi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun sonlanırken bir hata alıyor musunuz ?

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
Oyun sonlanırken bir hata alıyor musunuz ?
hayır kanka oyunu çalıştır diyorum, o yazı yeşile dönüyor hani steamde her zaman olduğu gibi , sonra tekrar maviye dönüyor, çalıştır yazısı çıkıyor ,her hangi bir tepki yok , yeni aldığım ve ilk defa oynayacağım bir oyun daha önce yüklememiştim hiç

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hayır kanka oyunu çalıştır diyorum, o yazı yeşile dönüyor hani steamde her zaman olduğu gibi , sonra tekrar maviye dönüyor, çalıştır yazısı çıkıyor ,her hangi bir tepki yok , yeni aldığım ve ilk defa oynayacağım bir oyun daha önce yüklememiştim hiç
Konuyu birde Technopat sosyalde açın ve process monitör ile hata raporu oluşturup,Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi bir Cloud servisine yükleyin ve açtığınız konuya atın.Daha sonra forumdaki moderatör arkadaşlar size yardımcı olacaktır.
-

Sorununuz çözülürse buradan bize de bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom