oyunlara tıklayıp onarı seçinDosyada oyunlar var olarak görünüyor ama steamde çoğu oyunum silinmiş görünüyor ve giremiyorum hiçbirine nasıl çözebilirim?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
oyunlar yazan kısmın sağında mavi bi oynatma butonu gibi bişey var onu kapat
Aga oyunlarım gitmedi duruyor, o mavi işaret indirili oyunları gösteriyor. Onu tıklayınca oyunlar geliyor ama yüklü olan oyunlarda bile '' YÜKLE '' seçeneği çıkıyor, ''OYNA'' seçeneği hiçbir türlü çıkmıyorsağ üstteki mavi tuşa bastın değil mi?
o zaman oyunların silinmiştir. diskinde sorun olabilir.Aga oyunlarım gitmedi duruyor, o mavi işaret indirili oyunları gösteriyor. Onu tıklayınca oyunlar geliyor ama yüklü olan oyunlarda bile '' YÜKLE '' seçeneği çıkıyor, ''OYNA'' seçeneği hiçbir türlü çıkmıyor
o işaretin altında üç çizgi gibi bişey var ordan açıp oynamaya hazır veya bilgisayarda yüklü olanları seçsene belki öyle düzelirAga oyunlarım gitmedi duruyor, o mavi işaret indirili oyunları gösteriyor. Onu tıklayınca oyunlar geliyor ama yüklü olan oyunlarda bile '' YÜKLE '' seçeneği çıkıyor, ''OYNA'' seçeneği hiçbir türlü çıkmıyor
hiçbi dğeişikllik yoko işaretin altında üç çizgi gibi bişey var ordan açıp oynamaya hazır veya bilgisayarda yüklü olanları seçsene belki öyle düzelir
kütüphaneyi onar var tıkladım işe yaramadısteam arayüzünde sol üstte steam/ayarlar/depolama bas ben oradan bir şeyler yapıp halletmiştim
bu oyun dosyalarının boyutuna bakabilir misinizDosyada oyunlar var olarak görünüyor ama steamde çoğu oyunum silinmiş görünüyor ve giremiyorum hiçbirine nasıl çözebilirim?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yedeğim yoksa bu işlemi nasıl yapmamı bekliyorsun dostum, oyunları yedeklemiyorum benpardon oyun yedeğini geri yükle'ye tıklaman lazım ben biraz karıştırdım da Alıntıyı görüntüle
boyutlar yazmıyor silinmiş...bu oyun dosyalarının boyutuna bakabilir misiniz