Neler Yeni

Rehber Steamdeki Cüzdan Bakiyesini Yükseltme Rehberi

Lawrence

80+ Bronze
Evet, şimdi size Steamdeki cüzdan bakiyenizi bedava yükseltmeyi göstereceğim. Mantık kısaca: Kendisinden pahalı kartlara sahip olan oyunun kartlarını düşürüp satacağız.
1-İlk öncelikle Zup oyunlarından bir kaç tane alıyoruz.
Örneğin;

Alıntıyı görüntüle

2- Kartları düşüreceğiz şimdi.
1.Yöntem
Herkesin bildiği oyunları indirip bilgisayarda açık bırakıp kart düşmesini sağlamak.

2.Yöntem (Güvenli olmayan yöntem. Yani steam bilgilerinizi uygulama ile paylaşıyoruz.)
Idle Daddy adlı uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Ve steam bilgilerimiz ile uygulamaya giriyoruz. Giriş yaptıktan sonra Kart Düşürme seçeneğinin altındaki Başlat düğmesine basıyoruz. Ve oyunlarımız kart düşene kadar çalışmaya devam ediyor. Örnek Ektedir.
Alıntıyı görüntüle

3- Kartlarımız düştükçe steam pazarında satıyoruz. En düşük fiyatın biraz daha aşağısına koyabilirsiniz.

Ve böylece steam cüzdan bakiyemiz yükselecektir.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Not: İlk rehber denemem eksiklerim varsa söylerseniz sevinirim.
tüm zup oyunlarını alıp hepsini açıp arka planda açık bırakırsak bir sorun olur mu ? pc'ye mesele
"bu arada dün 'zup s' oyununu indirdim denemek için 7.4 saatte 3 tane kart düşürdüm kartların tanesi 75 85 kuruş civarı, 1 liraya yakın kar ettim"

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
tüm zup oyunlarını alıp hepsini açıp arka planda açık bırakırsak bir sorun olur mu ? PC'ye mesele
"bu arada dün 'zup s' oyununu indirdim denemek için 7.4 saatte 3 tane kart düşürdüm kartların tanesi 75 85 kuruş civarı, 1 liraya yakın kar ettim"
Şuan indirimde şuan alırsanız daha çok kar edeceksiniz.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Eğer daha çok kar etmek istiyorsanız Zup! Zero oyununun kartlarını alıp rozet işlemeniz. Rozet işleyince eğer SkyZ gelirse en az 15 TL kar edersiniz.
Aga güvendim sana yaptım çıktı. Rehbere eklemem ama şans işi. Milletin bana güvenip zarar etmesini istemem.

Ekler

• unknown (3).png
    unknown (3).png
    270.9 KB · Hit: 72
  • unknown (2).png
    unknown (2).png
    152.5 KB · Hit: 77
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Chan

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan
Aga güvendim sana yaptım çıktı. Rehbere eklemem ama şans işi. Milletin bana güvenip zarar etmesini istemem.
Hayırlı olsun. Yalnız son zamanlarda bu arka planlar ucuzlamaya başladı. Ya hemen elinizden çıkarın. Ya da bekleyin. Ama bana güvenmeyin.

PustiKafa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,536
New Marais'de Buzul Vermaak 88 Elemanı Dövüyor.
İsim
Emre Aygan

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Aybar Adlığ
Evet, şimdi size Steamdeki cüzdan bakiyenizi bedava yükseltmeyi göstereceğim. Mantık kısaca: Kendisinden pahalı kartlara sahip olan oyunun kartlarını düşürüp satacağız.
1-İlk öncelikle Zup oyunlarından bir kaç tane alıyoruz.
Örneğin;

Alıntıyı görüntüle

2- Kartları düşüreceğiz şimdi.
1.Yöntem
Herkesin bildiği oyunları indirip bilgisayarda açık bırakıp kart düşmesini sağlamak.

2.Yöntem (Güvenli olmayan yöntem. Yani steam bilgilerinizi uygulama ile paylaşıyoruz.)
Idle Daddy adlı uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Ve steam bilgilerimiz ile uygulamaya giriyoruz. Giriş yaptıktan sonra Kart Düşürme seçeneğinin altındaki Başlat düğmesine basıyoruz. Ve oyunlarımız kart düşene kadar çalışmaya devam ediyor. Örnek Ektedir.
Alıntıyı görüntüle

3- Kartlarımız düştükçe steam pazarında satıyoruz. En düşük fiyatın biraz daha aşağısına koyabilirsiniz.

Ve böylece steam cüzdan bakiyemiz yükselecektir.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Not: İlk rehber denemem eksiklerim varsa söylerseniz sevinirim.
Ben zip 1 ve 2 yi alıp yaptım dediğin şeyi, hepsini almamıştım belki zarar ederim diye. Zarar ettim hacı 2 taneyle 10 20 kuruş kadar zarar ettim. Sen nasıl kar ediyorsun anlamadım.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Ben zip 1 ve 2 yi alıp yaptım dediğin şeyi, hepsini almamıştım belki zarar ederim diye. Zarar ettim hacı 2 taneyle 10 20 kuruş kadar zarar ettim. Sen nasıl kar ediyorsun anlamadım.
Kartların fiyatı düşmüş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

For example;
1607539891622.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,417
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom