evet ama biri skin alıp bynogamede falan satabilirsin tarzı bişey demişti bu nasıl oluyor satabiliyo muyum bynogamede para kesiyor musanmıyorum galiba sadece steam içi alışveriş yapılabiliyor
75 liraya cs go skini alıp Bynogame gibi yerlerde satabilirsin. İllaki senden para keserler fakat 65-70 lirani alırsın diye tahmin ediyorum. Parayı kartına attıktan sonra Onla da valoranta harcayabilirsin.steamde 75tl param var bununla bi şekilde valorant points alabilir miyim
bynagome para kesiyor galiba şöyle demiş galiba bi tane 75 tl lik skin alıyorsun baynogame den satıyorsun ordanda para çekiyorsun galiba böyle yapılıyorevet ama biri skin alıp bynogamede falan satabilirsin tarzı bişey demişti bu nasıl oluyor satabiliyo muyum bynogamede para kesiyor mu
%15 komisyon varmış. Yani 75 liralık bir skini satacağın zaman 11.25 lirası Bynogame e gidiyor 63.75 te sana kalıyor. İşlem hatası yaptıysam da geri kalan paraya bana bi matematik hocası tutuyoruzsteamde 75tl param var bununla bi şekilde valorant points alabilir miyim
İmkansızsteamde 75tl param var bununla bi şekilde valorant points alabilir miyim
Eğer skin al sat yapacaksan 7 gün sınırlandırman olur o skini ne satabilirsin ne de takas edebilirsin yani beklersin, forumda ilan kısmına bir konu açabilirsin ve birisine 75tllik oyun al o da sana 60 65 tl para göndersin bynogame daha çoçobile kesebilir pek bilgim yokanladım bunu deniyim o zaman teşekkürler
dediğin olabilir ama herkes güvenir mi bilimyorumEğer skin al sat yapacaksan 7 gün sınırlandırman olur o skini ne satabilirsin ne de takas edebilirsin yani beklersin, forumda ilan kısmına bir konu açabilirsin ve birisine 75tllik oyun al o da sana 60 65 TL para göndersin bynogame daha çoçobile kesebilir pek bilgim yok