Neler Yeni

Steamden aldığınıza pişman olduğunuz veya iyi ki dediğiniz oyunlar

Bor4

80+ Bronze
pişman olduğum yok merak ettiğim her oyunu alıyorum bg 3 de aldım attım kütüphaneye canımın istediğini alıyorum tek masrafım oyun

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Böyle düşünmenin sebebi nedir ?
Forza konusunda sana katılabilirim ama bf1 gerçekten iyi bir oyun.
HİÇ BİR ŞEKİLDE ADAM GİBİ BİR EŞLEŞTİRMESİ YOK DAHA DÜŞMANI GÖREMEDEN VURULUP ÖLÜYORUM OYNADIĞIM OYUNDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM 70 LİRAM ÇÖP OLDU. (caps açık kalmış) forza 4 ün de haritası aşşırı kötü. her yer ormanlık ve ağaçlar çok sık. bir de yetmezmiş gibi haritanın tam ortasında saçma sapan kocaman bir göl var haritayı bölüyor.eleyici modunda 5. seviyeye kadarki hiç bir araç güzel değil çok yavaş hızlanıyorlar ve 200 km yi geçemiyor çoğu. 65 model mini onlardan daha iyi en azından hızlı toparlayan hızlanan bir araba yani bunlar kötü olması için yeterli.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
HİÇ BİR ŞEKİLDE ADAM GİBİ BİR EŞLEŞTİRMESİ YOK DAHA DÜŞMANI GÖREMEDEN VURULUP ÖLÜYORUM OYNADIĞIM OYUNDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM 70 LİRAM ÇÖP OLDU. (caps açık kalmış) forza 4 ün de haritası aşşırı kötü. her yer ormanlık ve ağaçlar çok sık. bir de yetmezmiş gibi haritanın tam ortasında saçma sapan kocaman bir göl var haritayı bölüyor.eleyici modunda 5. seviyeye kadarki hiç bir araç güzel değil çok yavaş hızlanıyorlar ve 200 km yi geçemiyor çoğu. 65 model mini onlardan daha iyi en azından hızlı toparlayan hızlanan bir araba yani bunlar kötü olması için yeterli.
Oyun çıkalı 7 sene olmuş ve güncel değil eşleştirme olmaması normal ve oyunun resmi sunucularında hile var comunity sunuculara girmen lazım. O yüzden başta ölmen normal alışana kadar çok öleceksin ama bir kırılma anından sonra bayağı zevkli olmaya başlıyor. Forza konusunda haklısın gerçekten Forza Horizon 4&5 overrated oyunlar onca eleştiri almış NFS Unbound bile daha fazla zevk verdi. Battlefield candır ama.

Rulep

80+ Gold
rdr 2 ve witcher 3 indirmedim bile pahalanmadan önce aldığım için bir nebze mutluyum

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Elden Ring parasını kesinlikle hakkediyor. En sonki indirimde yetişebildim

Dušan Tadić

80+ Silver
Şöyle cevap vereyim;

Büyük beklentiyle girdiğim ama tatmin etmeyen oyunlar:
Slime Rancher
Supraland
Bully
Strange Brigade
The Long Dark
The Forest

Düşük beklentiyle girdiğim ama çok sevdiğim sevdiğim oyunlar:
Dishonored
Hitman Absolution
Warband
Witcher 2

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
İyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları
Pişman olduğum oyun batman serisi,
Aldım ama açılmıyor çözümü de yok.

İyi ki almışım dediğim oyun CS:GO seçkin ve FH4

Senerr

80+ Bronze
Shadow of the Tomb Raider en büyük pişmanlığım. İyi ki aldığım Epic Games'ten aldığım RDR2 Stem'de ise Witcher 3 ve Total War Three Kingdoms'tur hatta Bannerlord'da olur.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Semi kaan Çakır
Erzurum . 1tl me deymedi iade ettim . O parayla gidip arkadaşlar la 2 el langırt attık çok çok daha zevkliydi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom