Rdr2.İyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları
forza 4 ve battlefield 1. rezil oyunlarİyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları
Böyle düşünmenin sebebi nedir ?forza 4 ve battlefield 1. rezil oyunlar
HİÇ BİR ŞEKİLDE ADAM GİBİ BİR EŞLEŞTİRMESİ YOK DAHA DÜŞMANI GÖREMEDEN VURULUP ÖLÜYORUM OYNADIĞIM OYUNDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM 70 LİRAM ÇÖP OLDU. (caps açık kalmış) forza 4 ün de haritası aşşırı kötü. her yer ormanlık ve ağaçlar çok sık. bir de yetmezmiş gibi haritanın tam ortasında saçma sapan kocaman bir göl var haritayı bölüyor.eleyici modunda 5. seviyeye kadarki hiç bir araç güzel değil çok yavaş hızlanıyorlar ve 200 km yi geçemiyor çoğu. 65 model mini onlardan daha iyi en azından hızlı toparlayan hızlanan bir araba yani bunlar kötü olması için yeterli.Böyle düşünmenin sebebi nedir ?
Forza konusunda sana katılabilirim ama bf1 gerçekten iyi bir oyun.
Oyun çıkalı 7 sene olmuş ve güncel değil eşleştirme olmaması normal ve oyunun resmi sunucularında hile var comunity sunuculara girmen lazım. O yüzden başta ölmen normal alışana kadar çok öleceksin ama bir kırılma anından sonra bayağı zevkli olmaya başlıyor. Forza konusunda haklısın gerçekten Forza Horizon 4&5 overrated oyunlar onca eleştiri almış NFS Unbound bile daha fazla zevk verdi. Battlefield candır ama.HİÇ BİR ŞEKİLDE ADAM GİBİ BİR EŞLEŞTİRMESİ YOK DAHA DÜŞMANI GÖREMEDEN VURULUP ÖLÜYORUM OYNADIĞIM OYUNDAN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM 70 LİRAM ÇÖP OLDU. (caps açık kalmış) forza 4 ün de haritası aşşırı kötü. her yer ormanlık ve ağaçlar çok sık. bir de yetmezmiş gibi haritanın tam ortasında saçma sapan kocaman bir göl var haritayı bölüyor.eleyici modunda 5. seviyeye kadarki hiç bir araç güzel değil çok yavaş hızlanıyorlar ve 200 km yi geçemiyor çoğu. 65 model mini onlardan daha iyi en azından hızlı toparlayan hızlanan bir araba yani bunlar kötü olması için yeterli.
Pişman olduğum oyun batman serisi,İyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları
Exotic Life Simulatorİyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları