Eliva
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- HASAN YAVUZ
Merhaba. Steam üzerinden Red Dead Redemption 2 almıştım oyunu oynadım bitirdim, arkadaşım oynayacak ancak steam üzerinden aile paylaşımında rdr2 desteklenmiyor bu yüzden rockstar launcher üzerinden indirelim dedik ancak rockstar da gözükmüyor. Oyunu online dahi oynadım socialclub bağlantısıda mevcut. Rockstar Launcher'da red dead online ve L.A. Noire gözüküyor( satın alınmamış olarak). Kısaca Biz oyunu rockstar launcher üzerinden indirmek istiyoruz. Oyun steamden alınma bir çözüm yolunuz var mı?
Not: İnternet sitesi üzerinden rockstara girdim, Rdr2 ve L.A. Noire orada gözüküyor ilerlemelerim bile gözüküyor steam ile bağlantı var yani ve sadece rdr2 değil L.A. Noire oyununda da aynı sorun var. Launcher kaldırıp tekrar kurdum ama hala aynı. (Oyun şu anda benim bilgisayarımda yüklü değil.)
Not: İnternet sitesi üzerinden rockstara girdim, Rdr2 ve L.A. Noire orada gözüküyor ilerlemelerim bile gözüküyor steam ile bağlantı var yani ve sadece rdr2 değil L.A. Noire oyununda da aynı sorun var. Launcher kaldırıp tekrar kurdum ama hala aynı. (Oyun şu anda benim bilgisayarımda yüklü değil.)