Neler Yeni

Steam'den Bıktım Artık

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar Gigafiber kullanıyorum. 900mbps yükleme ve indirme hızlarım var. Steamde sürekli 0bytes a düşüyordu. Fakat şuan hiç yükleme yapmıyor. 0bytes da duruyor öylece. Her şeyi denedim. Kablo değiştirdim. Server değiştirdim. Önbellek temizliği yaptım. Hız sınırlandırdım. Fakat hiç biri işe yaramadı. Steam saldırıya karşı savunma alıyor onu anladım da bu kadar da olmaz ya. Diğerlerinde epic games, origin, uplay ve Microsoft storeda böyle bir sorun yok bir zeki Steam herhalde çok saçma.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Steam den almayabilirsin artık oyunları epic de baya gelişti. Steam çok tuhaf bir sistemle çalışıyor steam i oldum olalı hiç sevmedim.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GigaFiber kullanıp bu sorunu yaşayan var mı ? Bildiğiniz gigafiber kullanan arkadaşları etiketler misiniz ?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar Gigafiber kullanıyorum. 900mbps yükleme ve indirme hızlarım var. Steamde sürekli 0bytes a düşüyordu. Fakat şuan hiç yükleme yapmıyor. 0bytes da duruyor öylece. Her şeyi denedim. Kablo değiştirdim. Server değiştirdim. Önbellek temizliği yaptım. Hız sınırlandırdım. Fakat hiç biri işe yaramadı. Steam saldırıya karşı savunma alıyor onu anladım da bu kadar da olmaz ya. Diğerlerinde epic games, origin, uplay ve Microsoft storeda böyle bir sorun yok bir zeki Steam herhalde çok saçma.
12mbps ile sorun yaşamıyorum o.O2

kırmızışarapp

80+ Silver
Steam den almayabilirsin artık oyunları epic de baya gelişti. Steam çok tuhaf bir sistemle çalışıyor steam i oldum olalı hiç sevmedim.
Harbi saçmaladı ya steam. Sözde dünyada en iyisi ama daha 50mb/s hızla bile indirme sunmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

12mbps ile sorun yaşamıyorum o.O2
Böyle yüksek hızları saldırı olmaması için sınırlandırıyor. Sınırlandırıyorda kullanıcılara sorun yaşatıyor koca şirket.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Harbi saçmaladı ya steam. Sözde dünyada en iyisi ama daha 50mb/s hızla bile indirme sunmuyor.
Evet bende 100mbps hız kullanıyorum indirmeme izin vermiyor inderme sınırı koyuyorum mecburen 5-6mb ile indirmeme izin veriyor.

kırmızışarapp

80+ Silver
Evet bende 100mbps hız kullanıyorum indirmeme izin vermiyor inderme sınırı koyuyorum mecburen 5-6mb ile indirmeme izin veriyor.
Ben sınırlandırıyorum 50 ye yine aynı sorun oluyor.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
steam a mail atabilirsin çözüm yolu sunacaklardır

kırmızışarapp

80+ Silver

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Bende de sıkıntı oluyor normalde saniye de 7 8 mb ile indiriyorum ama dün saniyede 1 mb ile indirdim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar farklı bir dil konuşunca ağlamıyalım 5 mbps kullanıyorum :kekw: :peeposad:

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar farklı bir dil konuşunca ağlamıyalım 5 mbps kullanıyorum :kekw: :peeposad:
Dostum 6 yıl öncesine kadar adsl altyapı vardı. Burada hava atmaya çalışmıyorum. Sadece parasını verdiğim internetin hakkını vermesini istiyorum.

Top Bottom