Steam'den herhangi bir oyunu isteyene %2 daha ucuza alabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tamamda hocam %30 indirimli atan varken neden senden alalım hani
Hocam ben bir iddiada bulunmadım ama. Sadece alacağınız bir şey varsa ben karşılayım diyorum. Bu yani. Millete ucuz oyun dağıtma amacıyla yapmıyorum.

Almazlar muhtemelen, biraz daha indirim yapmalısınız.

Steam bakiyemi nakte çevirmek istiyorum. Steamden oyun yada eklenti alacak olanlar varsa güncel Steam fiyatının %2sini ben karşılayacağım. Max 200 TLlik oyun ya da eklentileri alabilirim.

Bakiyem şuanda 213.70₺
Görüyorum ve arttırıyorum. %2,2 ile atarım..

Hocam ben bir iddiada bulunmadım ama. Sadece alacağınız bir şey varsa ben karşılayım diyorum. Bu yani. Millete ucuz oyun dağıtma amacıyla yapmıyorum.
Her kapı aynı yola çıkıyor hocam 2.el konusuna bakarsan zaten 600-700 liralık oyunları %20 indirimle atan var 215 liralık şeyi 210 liraya senden niye alayım mesela hani 5 daha ekler güvenilir kendim alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapsınlar hocam, kimse ellerinden almıyor.
150 filan kalıyor hocam öyle kolay değil 200 liradan.10 lira zararla satılsa şuan envanterda 1000 oyun vardı benim full kart kasardım

Her kapı aynı yola çıkıyor hocam 2.el konusuna bakarsan zaten 600-700 liralık oyunları %20 indirimle atan var 215 liralık şeyi 210 liraya senden niye alayım mesela hani 5 daha ekler güvenilir kendim alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150 filan kalıyor hocam öyle kolay değil 200 liradan.10 lira zararla satılsa şuan envanterda 1000 oyun vardı benim full kart kasardım
Kanka Nays zaten yüzde 20 indirim yapıyor.

Ben bi kahve alıp geleyim bu konu güzel olacak 😄

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw
Hocam alın diye zorluyormuşum gibi bir hava veriyorsunuz ortama. Kimseyi zorladığımız yok. Ben ne amaçla yazdığımı bildirdim. Yani almayacaksanız sizi etkileyen bir durum yok. Bu kadar yani.

Bynogamedeki robotdan skin alıp en ucuz fiyata pazarda satsan zaten yüzde 10 karla steame para atarsın en kötü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri