Steamden indirme yapınca internet kesiliyor

Uslust

80+
Reaksiyon skoru
22
Konu başlığında yazdığı gibi steamden indirme yapınca sadece bilgisayarımda internet kesiliyor. İnternet sağlayıcım turknet 1000mps hız alıyorum. İnternet sağlayıcısını arayıp sorunu ilettiğimde ipv6 adresimi ipv4 e indirdiğini söyledi dns adresimi ip adresimi değiştirdiklerini söylediler ama bir şey değişmedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Konu başlığında yazdığı gibi steamden indirme yapınca sadece bilgisayarımda internet kesiliyor. İnternet sağlayıcım turknet 1000mps hız alıyorum. İnternet sağlayıcısını arayıp sorunu ilettiğimde ipv6 adresimi ipv4 e indirdiğini söyledi dns adresimi ip adresimi değiştirdiklerini söylediler ama bir şey değişmedi. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
Chromedan bir şey indirince gidiyormu peki internet hocam.

Hayır sadece steamden indirme yaptığımda kesiliyor. Tarayıcıdan, Epic Gamesten falan indirince sıkıntı olmuyor.
Anladım hocam indirme önbelleğini temizle indirme sunucusunu değiştir birde bilgisayarda disk olarak ne var?

Anladım hocam indirme önbelleğini temizle indirme sunucusunu değiştir birde bilgisayarda disk olarak ne var?
Önbelleği temizleme ve sunucu değiştirmeyi de denedim fakat işe yaramadı. Diskim WD Black SN770 1TB.

Kaç senelik binada oturuyorsunuz? Altyapınız ne zaman yapılmıştır tahmini?

bendede benzer bir durum vardı büyük oyunları indirince oluyodu 60gb lik vb.

Kaç senelik binada oturuyorsunuz? Altyapınız ne zaman yapılmıştır tahmini?
bina 20 yıllık ama gigafiber altyapısı 3-4 ay önce yapıldı ve kullanmaya başladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dram olmadığı için indirme hızı düşüyor hocam disk hıza yetişemiyor o yüzden.
indirme hızım epic gamesten indirince düşmüyor ssd ile ilgili olduğunu sanmıyorum sadece steamde internetim kesiliyor.

Dram olmadığı için indirme hızı düşüyor hocam disk hıza yetişemiyor o yüzden.
İnternet gidiyor dedi adam direkt bilgisayarda steam indirmesi duruyor dememiş ki

bina 20 yıllık ama gigafiber altyapısı 3-4 ay önce yapıldı ve kullanmaya başladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirme hızım epic gamesten indirince düşmüyor ssd ile ilgili olduğunu sanmıyorum sadece steamde internetim kesiliyor.
Epic gameste ve Steamde kaç mb olarak iniyor hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri