steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

Hesabım açıktı kuzenim gelen mesaja tıklamış ve sonra da engellemiş benim haberim yok tabii sonra hesaba girdiğimde birisi CS envanterini satmış 10 15 dolarlık 8 tane eşya vardı ucuza koymuş satın alanlar kendisi mi almış diye baktım ama bulamadım her gördüğünüz linke tıklamayın

arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenilirmidir yoksa sadece ben malmıyımda beleş 50 dolar zannettim
Knk merak ettim farklı bir hesaptan denesene nolcak?Yüksek ihtimalle kredi kartından 1 dolar falan çeker.Daha sonra senden 12423,TL falan yüksek miktarlar çeker.

arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle

bana da geldi giriş yapmanı istiyo, bariz belli zaten dolandırıcı olduğu

Hesap çalmak için en basit yapılan kandırma hareketleri. Hesabınla giriş yaparsın ve hesabın çalınır. Steamden hesabi geri alırsın ama envanterini zaten o zamana kadar boşaltmış olurlar

Bana bu linkler canlı canlı geliyor dolandırıcı bunlar tıklama

Ayni adam bana da atmisti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,935
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri