Gift gönderen sitede başka mesajda başka. KAYIT OLMAK!siteye kullanıcı adı veya şifremi girmedim sadece siteye baktım sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kullanıcı adı falan gimedim sıkıntı olumuki
Birisi hesabınıza girmiş fake link atmış sakın tıklamayın.arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
güvenilirmidir yoksa sadece ben malmıyımda beleş 50 dolar zannettim
Benim Steam i de Çinli biri çaldı hesabı kurtarırken farkettim enayi içinde 5 dolar bırakmışarkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
Hacı bu bir saat kasma programının yaptığı msj arkadaşımda yapıyor sitede dolandirma amaçlı msj yollliyor iştearkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
Atın ölümü arpadan olsun!!!!1Knk Girme Zamanında Bende Discord'da Bedava Nitro Diye Birinin Attığı Siteye Girdim Site Direk Steam Arayüzünün Neredeyse Aynısıydı Fark Etmek Zor Url'yi Dikkatlide İncelersen Fark Edebilirsin Girdim Bilgileri Doğrulama Kodu Geldi Onuda Girdim Ve Hesao GG Steam Desteğe Mesaj Attım Durumu Anlattım Hesabı Öyle Zor Aldım Çinli Çalmıştı İşin Aksi Hiç Aklıma Gelmedi Beleş Nitro İle Steam'in Alakası Türkler Beleşi Duyunca Sorgusuz Sualsiz Riske Koşuyor
hocam az kullanılmış temiz köprü var uyguna sarıyım size getirisi iyi ne dersinizarkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
Benim dolandiricim 100 dolar teklif ediyor isterseniz sizi ona yönlendireyimarkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle