steamden tanıdığımdan biri 50 dolarlık hediye çeki gönderdi

ohh al yap mis gibi 50 dolar enayi parası

Linke bi tıkla da beraber izleyelim bilgisayarındaki hareketleri güzel olur.

arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güvenilirmidir yoksa sadece ben malmıyımda beleş 50 dolar zannettim
Benim Steam i de Çinli biri çaldı hesabı kurtarırken farkettim enayi içinde 5 dolar bırakmış

arkdaşlar oyun oynuyordum adını bilmedğim isaacjesie10 adlı kullanıcı bana steam chatinden şöyle bir yazı gönderdiAlıntıyı görüntüle

Hacı bu bir saat kasma programının yaptığı msj arkadaşımda yapıyor sitede dolandirma amaçlı msj yollliyor işte

Knk Girme Zamanında Bende Discord'da Bedava Nitro Diye Birinin Attığı Siteye Girdim Site Direk Steam Arayüzünün Neredeyse Aynısıydı Fark Etmek Zor Url'yi Dikkatlide İncelersen Fark Edebilirsin Girdim Bilgileri Doğrulama Kodu Geldi Onuda Girdim Ve Hesao GG Steam Desteğe Mesaj Attım Durumu Anlattım Hesabı Öyle Zor Aldım Çinli Çalmıştı İşin Aksi Hiç Aklıma Gelmedi Beleş Nitro İle Steam'in Alakası😂😂 Türkler Beleşi Duyunca Sorgusuz Sualsiz Riske Koşuyor😂

sen bana 50 ver ben yarın sana 100 veririm

Knk Girme Zamanında Bende Discord'da Bedava Nitro Diye Birinin Attığı Siteye Girdim Site Direk Steam Arayüzünün Neredeyse Aynısıydı Fark Etmek Zor Url'yi Dikkatlide İncelersen Fark Edebilirsin Girdim Bilgileri Doğrulama Kodu Geldi Onuda Girdim Ve Hesao GG Steam Desteğe Mesaj Attım Durumu Anlattım Hesabı Öyle Zor Aldım Çinli Çalmıştı İşin Aksi Hiç Aklıma Gelmedi Beleş Nitro İle Steam'in Alakası😂😂 Türkler Beleşi Duyunca Sorgusuz Sualsiz Riske Koşuyor😂
Atın ölümü arpadan olsun!!!!1

hocam az kullanılmış temiz köprü var uyguna sarıyım size getirisi iyi ne dersiniz

Benim dolandiricim 100 dolar teklif ediyor isterseniz sizi ona yönlendireyim

Boğazda köprüm var satayim fazlalık artık bana

Geri