Arkadaşım bana steamden rainbow attı isteği kabul ettim steam dolandırıcılıktan ban attı napacam ben şimdi bir sürü oyun vardı desteğede yazdım ama
Rapor botu fln mi attilar kimi kizdirdinArkadaşım bana steamden rainbow attı isteği kabul ettim steam dolandırıcılıktan ban attı napacam ben şimdi bir sürü oyun vardı desteğede yazdım ama
Beklemek ve cevap verdiklerinde elindeki kanıtları sunmaktan başka çaren yok
Rapor botu fln mi attilar kimi kizdirdin
kimseye bulaşmam keni içimde oyunumu oynarım + nasıl bi kanıt sürebilirimBeklemek ve cevap verdiklerinde elindeki kanıtları sunmaktan başka çaren yok da sıkıntı şu kolay kolay doandırıcılıktan yemezsin hesabına baya bir rapor edilmiş galiba.
Bak onu bilmiyorum ama birşeyler olmuş sana.kimseye bulaşmam keni içimde oyunumu oynarım + nasıl bi kanıt sürebilirim
Desteğe yazmanız gerek. Benim de hesabımı cüzdan bakiyesinden hediye atmayı kilitlediler neymiş ticaret yapıyormuşum. Kendi hesabımdan diğerine hediye yapıyorum neresi ticaretse bunun.Arkadaşım bana steamden rainbow attı isteği kabul ettim steam dolandırıcılıktan ban attı napacam ben şimdi bir sürü oyun vardı desteğede yazdım ama
üHü ben kimseye bişe yapmadım şerefiz steam görüşecez senle
desteğe yazdım ama kanıt olarak ne sunabilirimki + steam değilmi toplulukta millete kasa satıp satış fiyatını düşürenDesteğe yazmanız gerek. Benim de hesabımı cüzdan bakiyesinden hediye atmayı kilitlediler neymiş ticaret yapıyormuşum. Kendi hesabımdan diğerine hediye yapıyorum neresi ticaretse bunun.
Değişik sistem hocam.desteğe yazdım ama kanıt olarak ne sunabilirimki + steam değilmi toplulukta millete kasa satıp satış fiyatını düşüren
Dediğin gibiyse kanıtlık durum yok, hiçbir şey yapmamışsın ki. Açılır muhtemelen.desteğe yazdım ama kanıt olarak ne sunabilirimki