STEAN GEREKSİZ BAN YEDİM

VinTenoa Cerfione

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
101
Arkadaşım bana steamden rainbow attı isteği kabul ettim steam dolandırıcılıktan ban attı napacam ben şimdi bir sürü oyun vardı desteğede yazdım ama

Beklemek ve cevap verdiklerinde elindeki kanıtları sunmaktan başka çaren yok da sıkıntı şu kolay kolay doandırıcılıktan yemezsin hesabına baya bir rapor edilmiş galiba.

O nasıl oluyor ya? Her hediye attığımız adamı banlatalım ozaman. :D Desteğe yaz kesin açarlar.

Arkadaşım bana steamden rainbow attı isteği kabul ettim steam dolandırıcılıktan ban attı napacam ben şimdi bir sürü oyun vardı desteğede yazdım ama
Desteğe yazmanız gerek. Benim de hesabımı cüzdan bakiyesinden hediye atmayı kilitlediler neymiş ticaret yapıyormuşum. Kendi hesabımdan diğerine hediye yapıyorum neresi ticaretse bunun.

Desteğe yazmanız gerek. Benim de hesabımı cüzdan bakiyesinden hediye atmayı kilitlediler neymiş ticaret yapıyormuşum. Kendi hesabımdan diğerine hediye yapıyorum neresi ticaretse bunun.
desteğe yazdım ama kanıt olarak ne sunabilirimki + steam değilmi toplulukta millete kasa satıp satış fiyatını düşüren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri