Neler Yeni

Steel Series 7 plus dip ses problemi

TrtheZoix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Yıldız
Arkadaşlar sorun mikrofonda değil öncelikle bunu söyleyeyim. Sorun kulaklığın hoparlöründe. Bayadır kullanıyorum çok memnunum çok rahat bir kulaklık sesleri çok net veriyor oyunlarda felan ancak bu gün farkettim bu sorunu. Bilgisayarda hiç bir şey açık değil ve kulaklığın sesi fulldeyken arkadan bir dipses geliyor yanlış anlaşılma olmasın Kulaklığın sesi fulldeyken geliyor bilgisayarın değil şu kenarında ses açma kısma yeri fuldeyken her neyse kulaklığın kenarında ses açma tuşunu az bir şey aşağıya indirince dip ses gidiyor genede ama böyle bi şey olmasını istemem düzeltebiliyorsam eğer düzeltmek isterim. acaba kulaklığın kendi yazılımından kaynaklı bir sorun felan mıdır yoksa bir arıza mıdır? Bunu nasıl anlayabilirim? bilgisayar kapalıyken kulaklığı açıyorum gene dip ses çıkıyor ya psikolojimi de bozdu bu meret. Garantisi var, bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bir arkadaş gene bu dertten yakınmış ama kulaklığı sat ve ya iade et tavsiyesi dışında kayda değer başka bir şey görmedim.

Top Bottom