Neler Yeni

Yardım Steel Series Arctris 1 Mi Yoksa Anker Q10 Life Mı?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Tamam, sinirlenmeyin. Sadece isminizi çok beğenmiştim... Açtığınız forumu okudum, teşekkür ederim.
Rica ederim.Sinirlendigimden değil lutfen şahsınıza olarak anlamayın bu tepkimi .
Forumda uzun suredir bu geyik dönüyor ve sabrım kalmadı biraz fazla tepki verip kırdıysam kusuruma bakmayın.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Arctis 1 alacağım ama içimde bir kuşku var. Belki konuşulmuştur, bilmiyorum ama internetteki fiyatına göre bu kadar ucuz olması beni kuşkulandırıyor. Defolu, outlet ya da 2. kalitedem yapılıp, satılma ihtimali nedir?
Öyle bir ihtimal yoktur.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Müzik ve film için alacaksan Anker almanı tavsiye ederim. Özellikle bassları çok iyi bir kulaklık. Hem kablosuz hem kablolu olarak kullanabilirsin Ankeri. Pil süreside oldukça iyi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Arctis 1 alacağım ama içimde bir kuşku var. Belki konuşulmuştur, bilmiyorum ama internetteki fiyatına göre bu kadar ucuz olması beni kuşkulandırıyor. Defolu, outlet ya da 2. kalitedem yapılıp, satılma ihtimali nedir?
İndirim oluyor arada.
Hem dediğiniz gibi bir durum varsa İade hakkına sahipsiniz.

inamiyui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Mayda
Arkadaşlar, teşekkür ederim. Akrabalara ayırılmazsa, nöbette bekleyenler olmazsa gidip Arctis 1 alacağım. Bana kalırda alırsam, deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Teşekkür ederim.

Top Bottom