şuan elimde q10 var kullanıyorum memmunum da fakat ANC özellikli kulaklık denedim arkadaşımdan. çok etkilendim. araştırınca böyle bir kulaklık olduğunu gördüm. her şeyini çok beğendim özellikle kutusundan bez çıkması çok iyi. q10 un bunu yapmaması kötü oldu.
bass özelliğini q10 da hiç açmadım. ihtiyaç da duymadım. ikinci elden 400tl ye satıp üstüne 210 tl ekleyip soundsurge 85 almaya değer mi?
Ben öyle bir şikayet almadım kullanırken
2 tane kuşkum var. 1.si metaryal kalitesi youtubedeki videolarda( birisi buraya da atmıştı) soundsurge nin mazleme kalitesi bir tık daha iyi demişti. siz malzeme kalitesi olarak sorun yaşadınız mı?
2.si de dendiği gibi, dışarıya ses verme olayı.
sınıfta, otobüste,dışarda, kütüphanede vs. hep kullanacağım kulaklığı son ses telefonuda %40 ses düzeyinde kullanıyorum. dışarıya ses vermesi konusunda daha çok bilgiye ihtiyacım var.
sizle aranızda 2m olan birisi kulaklık son seste, telefon %40 seste. dinlenilen şarkı anlaşılabiliyor mu?
%40ta ses yoksa yavaş yavaş arttırıp söylerseniz çok mutlu olurum. biraz fazla şey istedim ama umarım yardımcı olursunuz