beritankorkusuz
80+ Silver
Fiyatlarını bir yana bırakırsak , hangisi daha iyi ?
stelseries artic 3 daha iyi bence jd genelde f/p ürün üretiyorFiyatlarını bir yana bırakırsak , hangisi daha iyi ?
Ben de JD 712 kullanıyorum ve yaşamadığım pişmanlık kalmadı.Stelseries artic 3 kullanıcısıyım. Tecrübelerimi aktarmam gerekirse: uzun kullanımda kulak ağrıtma vs hiç yaşamadım(yaklaşık 6 ay önce satın almıştım). Tasarım olarak da gayet şık bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum. Şuan alsam yine tercihim bu kulaklıktan olurdu sanırım.
birisi 350 450 tl diğer 550 tl .DBen de JD 712 kullanıyorum ve yaşamadığım pişmanlık kalmadı.
Bu iki kulaklığın karşılaştırılması çok saçma. Kesinlikle Arctis 3 kraldır.
Bir de birisi 170tl'lik kulaklık birisi 550tl'lik. Kıyaslamak saçma olur.
JD 712 incehesaptaki her gaming gecesinde 170tl'den satılıyor. En az ayda bir kez.birisi 350 450 TL diğer 550 TL .D
nasıl pişmanlıklar
Peki ne önerirsinJD 712 incehesaptaki her gaming gecesinde 170tl'den satılıyor. En az ayda bir kez.
Aşırı derecede rahatsız edici kronik dipses sorunu var. Garantiye gönderdim aynı kutuya koyup geri göndermişler. Garantisi de çöp. Üstündeki demire kullanırken yanlışıkla değersen bittin. Öyle bir ses çıkıyor ki kafanı zonklatıyor. Ayrıca konforsuz bir kulaklık. Kafada yarım saatten fazla tutulmuyor.
Rampage R36 DropPeki ne önerirsin