Borders 80+ Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 298 Dahası Reaksiyon skoru 103 İsim Ne desem boş 27 Temmuz 2022 #14 Alınır ama çok toz tutuyor. Ben alalı birkaç ay oldu yarısı beyazladı neredeyse.
Mithrander 80+ Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 474 Dahası Reaksiyon skoru 146 İsim Utku Kulaç 27 Temmuz 2022 #15 Armutvelimon yazmış: Şuan rampage kullanıyorum ama daha büyük bir mouse pad geçmek istedim bütçem 150 TL sizce rgb mouse pad mi alayım yoksa SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad mi Alayım Devamı için tıklayın... Steelseries qck Large kullanıyorum large biraz büyük olması dışında sorun yok çok güzel çok kaliteli bir mousepad Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Temmuz 2022 Borders yazmış: Alınır ama çok toz tutuyor. Ben alalı birkaç ay oldu yarısı beyazladı neredeyse. Devamı için tıklayın... kanka sürekli temizle ben de 1aydır kullanıyorum tertemiz hiç toz yok üstünde bayanların yüzüne sürdüğü yumuşak fırça ile temizliyorum ben
Armutvelimon yazmış: Şuan rampage kullanıyorum ama daha büyük bir mouse pad geçmek istedim bütçem 150 TL sizce rgb mouse pad mi alayım yoksa SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad mi Alayım Devamı için tıklayın... Steelseries qck Large kullanıyorum large biraz büyük olması dışında sorun yok çok güzel çok kaliteli bir mousepad Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Temmuz 2022 Borders yazmış: Alınır ama çok toz tutuyor. Ben alalı birkaç ay oldu yarısı beyazladı neredeyse. Devamı için tıklayın... kanka sürekli temizle ben de 1aydır kullanıyorum tertemiz hiç toz yok üstünde bayanların yüzüne sürdüğü yumuşak fırça ile temizliyorum ben