Evet hocam2k ya v2 yok o v2x tir
https://www.itopya.com/corsair-hs80...surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984 Almadıysan bu da var 300 TL kadar fazla ama
Evet o iki kulaklıktan daha iyi ve 300tl far var sadece değer ama hızlı olmalısın indirimli hali bu indirim bitince yükselebilir fiyatı ve sadece beyaz rengi mevcutBumu daha iyidir diğer ikisinden reis iptal ederim sorun değil
1890 tl ye almıştım ama 500 tl fark için değer mi senceEvet o iki kulaklıktan daha iyi ve 300tl far var sadece değer ama hızlı olmalısın indirimli hali bu indirim bitince yükselebilir fiyatı ve sadece beyaz rengi mevcut
Değer hele ki bu ekonomide bir daha bu fiyata zor bulursun bu kulaklığın rakibi blackshark v2 normalde rakibi ve kendi arasındaki fiyat farkı bakılırsa ihtiyacım olsa kulaklığa 500 eklerdim bunu alırdımTamam iptal edip bunu alıyorum madem
Mesaj otomatik birleştirildi:
1890 TL ye almıştım ama 500 TL fark için değer mi sence
Tamam reis alıyorum o zaman teşekkürlerDeğer hele ki bu ekonomide bir daha bu fiyata zor bulursun bu kulaklığın rakibi blackshark v2 normalde rakibi ve kendi arasındaki fiyat farkı bakılırsa ihtiyacım olsa kulaklığa 500 eklerdim bunu alırdım