Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Aerox 5 424 TL Amazon ÇILDIRDI (SON 10)

Ya bende rival 3 var babam ininal-tosla vb. almama İzinde vermiyor alayım işte şöyle şöyle kampanya var diyorum kartta şöyle yapıyor baya ucuza geliyor diyorum diğeri ne işini görmüyor dedi aldırmadı :(

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
G

SadeceSeyf

80+ Gold

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
G
Amazonun şu indirimlerde alsatçıları engellemesi lazım. Şimdi bir gerzek hızlı olsaydın der kesin.

Normalde limit koyarlardı bu sefer koymamışlar sanırım. Ama amazon pek affetmez bu tarz durumları iptal edebilirler belli olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim

Gönderdiğim parayı nasıl geri alacağım 😄

Gönderdiğin para derken? Mail adresine gelecek çek şeklinde hesaba atman için linki oluyor linki at . Sonrasında 60 tl gelecek üstüne

SadeceSeyf

80+ Gold
Normalde limit koyarlardı bu sefer koymamışlar sanırım. Ama amazon pek affetmez bu tarz durumları iptal edebilirler belli olmaz.

Gönderdiğin para derken? Mail adresine gelecek çek şeklinde hesaba atman için linki oluyor linki at . Sonrasında 60 TL gelecek üstüne
Kendime gönderdiğim hediye 500 TL çeki tekrar banka hesabına nasıl aktaracağım onu soruyorum

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
G
Kendime gönderdiğim hediye 500 TL çeki tekrar banka hesabına nasıl aktaracağım onu soruyorum

Iade ettiğinde kampanyadan da düşersin ve çekin iadesi nasıl yapılıyor onu bilemiyorum. Müşteri hizmetleri ile bir görüş illaki bir çözümü vardır örn. yanlış gönderdim vs. diyip hallettirebilirsin muhtemelen ama 60 tl de düşüyor olabilir bilgin olsun.

SadeceSeyf

80+ Gold
Iade ettiğinde kampanyadan da düşersin ve çekin iadesi nasıl yapılıyor onu bilemiyorum. Müşteri hizmetleri ile bir görüş illaki bir çözümü vardır örn. yanlış gönderdim vs. diyip hallettirebilirsin muhtemelen ama 60 TL de düşüyor olabilir bilgin olsun.
O zaman bir anlamı kalmıyor ki

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
G
O zaman bir anlamı kalmıyor ki

Yok aslında işe de yarıyor bakma neticede illaki birşeyler alıyorsun örn ben her word puan kampanyasında alıp oraya atıyorum böylelikle puanda kazanmış oluyorum. Sonrası içinde para tutmuş oluyorum orada.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
pahalı alanlar iptal edip baştan alabilirler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Zaten mouse piyasası ucuzlamaya mütakip. Alamayanlar için diyorum.
Ama ihtiyacı olanlar için ayın en iyi ikinci fırsatı bence geçen günki cipsten sonra.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Asıl daha cazip olanı 610TL ye Aerox 9 satmışlar.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Top Bottom