20 milyon ömrü varmış doğru mu kaç yıl götürür ben baya bilgisayar oynayan birisiyim günde min 6 saatApex 5 kullandım uzun bir süre tavsiyem kesinlikle al olur.
Elimde gmk67 var 50 milyon tıklama ömürlü Akko cream yellow v3 pro switch var. Özelden yazdım dönüş yap istersen.20 milyon ömrü varmış doğru mu kaç yıl götürür ben baya bilgisayar oynayan birisiyim günde min 6 saat
2 yıl önce aldım klavyeyi bende yoğun kullanıyorum hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım oyunlarda ghosting gibi bir sorun yaşatmadı rust gibi bir oyunda 10k saatim var klavyeyi ne kadar aktif kullandığımı siz düşünün20 milyon ömrü varmış doğru mu kaç yıl götürür ben baya bilgisayar oynayan birisiyim günde min 6 saat
red switch biraz hissiyatsız olduğu için pek yanaşmıyorum hocam zaten red switch sesine benzeyen birçok klavye kullandım blue veya hybrid önerebileceğin varsa onlara bakabilirim3500e daha iyileri vardır bence hocam. 3500e mecha-membran klavye bence mantıksız.
Daha iyi öneriyi sunan elbet olacaktır.
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ondan daha iyi mesela.
tamamdır kral tavsiyen için teşekkür edeceğim bugün bi düşünüp bakacağım2 yıl önce aldım klavyeyi bende yoğun kullanıyorum hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım oyunlarda ghosting gibi bir sorun yaşatmadı rust gibi bir oyunda 10k saatim var klavyeyi ne kadar aktif kullandığımı siz düşünün