ikisi de ç*pSteelseries apex 7 klavye vs Razer Blackwidow v3 Klavye sizce hangisi ve neden?
4-5k civarı, neden çöp ve ne tavsiye edersin bunlar dışında?ikisi de ç*p
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen nedir?
Sesi hangi tarz switche benziyor acaba ses benim için öenmli de?https://wraithesports.com/products/...-manyetik-switch?_pos=10&_sid=a6bf9fa61&_ss=r en iyisi bu o fiyatlara performans olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dünyanın en hızlı klavyelerinden biri.
Sesi hangi tarz switche benziyor acaba ses benim için öenmli de?
Evet inceledim biraz gerçekten iyi bi klavyeye benziyor. Bilek desteği yok sanırsam o biraz düşündürdü ama bilemiyoruj.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde switch sesleri. 3.5mm+0.2mm Total time aşırı iyi bir klavyedir.
blackwidow v3 tenklyess kullaniyorum çok memnunum ben ama sen bilirsin yinede muratin öneriside güzel çok pahalı ama ben 1.7 e almıştımEvet inceledim biraz gerçekten iyi bi klavyeye benziyor. Bilek desteği yok sanırsam o biraz düşündürdü ama bilemiyoruj.
Aynen onu da baya bi inceledim ama onun da bilek desteği yokblackwidow v3 tenklyess kullaniyorum çok memnunum ben ama sen bilirsin yinede muratin öneriside güzel çok pahalı ama ben 1.7 e almıştım
Bilek desteği atarım uyumlu olanlardan. 150 200 TL civarı onlarda.Evet inceledim biraz gerçekten iyi bi klavyeye benziyor. Bilek desteği yok sanırsam o biraz düşündürdü ama bilemiyoruj.
Hocam bilek desteği linki de atarım size. Bu fiyata alacağınız en iyisi o.Aynen onu da baya bi inceledim ama onun da bilek desteği yok