Amacına göreBrown mu red mi alınmalı
Link
3 taksite kadar vade farkı yok.
%15 NAYS indirimi(max 200₺) de mevcut. 2200₺'ye geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
lol arada valo oynuyorun suan blue var brown mu redmi almaliyim yada bkuedan devam mi sesi beni rahatsiz etmiyor hissiyatida guzel bana gore blue nun ama diğerlerini denemedm
yok hocam baska blue var bende bunun yada bi farkli tedmi brownmu alsam diyordum![]()
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Blue Switch, UK Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Blue Switch, UK Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunla aynı mı hocam
Klavye aynı fakat sizin attığınız Blue Switch hocam, konudaki ise Brown Switch. Daktilo gibi çatır çutur sesli sevenler onu tercih etsinler![]()
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Blue Switch, UK Qwerty Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanik Oyun Klavyesi, Oled Akıllı Ekran, Blue Switch, UK Qwerty yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Burada daha ucuz aynı mı
Blue hissiyatını seviyorsanız tactile switchleri daha çok beğenirsiniz bence linear'e alışmanız zor olabilir. Zevkler, renkler ve alışkanlıklar meselesi tabii kilol arada valo oynuyorun suan blue var brown mu redmi almaliyim yada bkuedan devam mi sesi beni rahatsiz etmiyor hissiyatida guzel bana gore blue nun ama diğerlerini denemedm
blue harici sizce hangileri ayni hissiyati verir hocamKlavye aynı fakat sizin attığınız Blue Switch hocam, konudaki ise Brown Switch. Daktilo gibi çatır çutur sesli sevenler onu tercih etsinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Blue hissiyatını seviyorsanız tactile switchleri daha çok beğenirsiniz bence linear'e alışmanız zor olabilir. Zevkler, renkler ve alışkanlıklar meselesi tabii ki
böyle yapınca 500 liralık ürün beleşe geliyor1000TL harca 500TL alt limitsiz kupon kazan! PAZARAMA
Bugün pazarama uygulamasından 1000tl ve üzeri alişveriş yaparsanız 500tl değerinde alt limitsiz kupon veriyor. Fakat bu kuponu 11 aralıkta kullanabiliyorsunuz. 1000tl harca 500tl kazan (11 aralıkta hesabınızda aktif) 10.000TL harca 2000tl kazan (11 aralıkta hesabınızda aktif) Pazarama, İş...forum.donanimarsivi.com
Tmmdır teşekkür ederim hocamKlavye aynı fakat sizin attığınız Blue Switch hocam, konudaki ise Brown Switch. Daktilo gibi çatır çutur sesli sevenler onu tercih etsinler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Blue hissiyatını seviyorsanız tactile switchleri daha çok beğenirsiniz bence linear'e alışmanız zor olabilir. Zevkler, renkler ve alışkanlıklar meselesi tabii ki