Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Steelseries Apex 7 Tkl Brown Switch Rgb Klavye Pazarama 2402 ₺

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,841
Link

3 taksite kadar vade farkı yok.
%15 NAYS indirimi(max 200₺) de mevcut. 2200₺'ye geliyor.

1700821296773.png

1700821317139.png

1700821392377.png

1700821473347.png

Brown mu red mi alınmalı

Link

3 taksite kadar vade farkı yok.
%15 NAYS indirimi(max 200₺) de mevcut. 2200₺'ye geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Burada daha ucuz aynı mı

lol arada valo oynuyorun suan blue var brown mu redmi almaliyim yada bkuedan devam mi sesi beni rahatsiz etmiyor hissiyatida guzel bana gore blue nun ama diğerlerini denemedm

lol arada valo oynuyorun suan blue var brown mu redmi almaliyim yada bkuedan devam mi sesi beni rahatsiz etmiyor hissiyatida guzel bana gore blue nun ama diğerlerini denemedm

Bunla aynı mı hocam

2k üstüne 500 liralık kod veriyodu, önceki konulara bi bakın

Burada daha ucuz aynı mı
Klavye aynı fakat sizin attığınız Blue Switch hocam, konudaki ise Brown Switch. Daktilo gibi çatır çutur sesli sevenler onu tercih etsinler 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blue hissiyatını seviyorsanız tactile switchleri daha çok beğenirsiniz bence linear'e alışmanız zor olabilir. Zevkler, renkler ve alışkanlıklar meselesi tabii ki

Klavye aynı fakat sizin attığınız Blue Switch hocam, konudaki ise Brown Switch. Daktilo gibi çatır çutur sesli sevenler onu tercih etsinler 👍

Blue hissiyatını seviyorsanız tactile switchleri daha çok beğenirsiniz bence linear'e alışmanız zor olabilir. Zevkler, renkler ve alışkanlıklar meselesi tabii ki
blue harici sizce hangileri ayni hissiyati verir hocam

böyle yapınca 500 liralık ürün beleşe geliyor

Tmmdır teşekkür ederim hocam

blue harici sizce hangileri ayni hissiyati verir hocam
şuradan incelemelerine bakabilirsin hocam. Hissiyatı içinse, gidip bir elektronik markette denemeni tavsiye edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,053
Üyeler
173,124
Son üye
dombili
Geri