steelseries arctic 3 vs hyper x cloud 2

beyerdynamic nasıl yabancı kalıyor dt990 pro'yu en az 15-20 esporcuda gördüm beyerdynamic en kötü kulaklığı bile çoğu oyuncu kulaklığını ikiye katlar
Bu forum için dedim parası olanlar için değil hocam bütçe belli olduğu için çoğu kişi stüdyo kulaklığı düzeyi kulaklık, ses kartı veya dac alacak para bulamıyor o yüzden konusu bile geçmiyor.
Gaming kulaklık bakan kişiler dedim yani bu adamlar zaten gaming adı altında üretmiyor. Gaming kulaklıklar çoğu zaman aldatmaca he sennheiser falan çıkardıda fiyatlar malum.
Gaming kulaklık alan kesim fps oyuncusu demek değil gaming kısmına cidden inanan kesim :D

Bu forum için dedim parası olanlar için değil hocam bütçe belli olduğu için çoğu kişi stüdyo kulaklığı düzeyi kulaklık, ses kartı veya dac alacak para bulamıyor o yüzden konusu bile geçmiyor. Gaming kulaklık bakan kişiler dedim yani bu adamlar zaten gaming adı altında üretmiyor. Gaming kulaklıklar çoğu zaman aldatmaca he sennheiser falan çıkardıda fiyatlar malum.
haklısın cloud 2'den 3 kat daha pahalı kıyaslamam biraz saçma oldu ama unutmamak lazım üst seviye stüdyo kulaklıkları arctis proda dahil çoğu oyuncu kulaklığına taş çıkartır parası olan adam stüdyo kulaklığı alsın

haklısın cloud 2'den 3 kat daha pahalı kıyaslamam biraz saçma oldu ama unutmamak lazım üst seviye stüdyo kulaklıkları arctis proda dahil çoğu oyuncu kulaklığına taş çıkartır parası olan adam stüdyo kulaklığı alsın
Aynısını söyledim ilk yorumda :D gerçek kulaklık üreticileri ile steelseries mi kıyaslanır diye.

Kulaklığa sahip değilim ama kıyas mantıksız cloud 2 dediğiniz gerçek bir müzik kulaklığının üstüne hyperx yazılıp satılan hali bir de mikrofon falan takmışlar işte diğeri steelseries işi bilen varken (takstar) işi bilmeyene gitmemek lazım :D
Sırf marka yazıyor diye öneri yapmayın ona bakılırsa 50 liralık çin ürününe 50 tane firma marka basıyor bir tanesini tanıyorsan aa bu iyidir diyip alıyorsun.

Cloud 2yi kötülemiyorum tabii ki düşünce tarzın yanlış arctis3/cloud2 seçiminde cloud 2 daha iyi ama deri sökülmesine hazırlıklı ol.

Geri