Sorayım hocam, ne kadar zamandır kullanıyorsunuz kulak kisimlarindaki derinlik nasıl, bağlantısı kendi kendine kesiliyor mu, uzun saatler kullanimda kafa ve kulağı ağrıtıyor mu, şimdiden teşekkürlerArctis 1 Wireless kullanıyorum diğer kulaklık hakkında bilgim yok. Sorun varsa alabilirim.
Hocam deri kısmı dediginiz yukardaki kısım değil mi, yani kulakları kaplayan kısım değil13 aydır kullanıyorum.
Derinlik büyük.
Bağlantı kendi kendine kesilme gibi bir durum yok. Arada 3 duvar olan lavaboya gittiğimde bile çekiyor.
Uzun saatler kullanımda kulak ağrısı oluyor bende ama ben sağ tarafı kulağımın arkasına takıyorum dışarıdan gelen sesleri (kapı zili vs.) duyayım diye. O biraz ağrıtıyor.
Deri kısmı soyuluyor bu arada haberin olsun.
Ben memnunum 700'e almıştım ikinci el gayet uygundu fiyatı.
EvetHocam deri kısmı dediginiz yukardaki kısım değil mi, yani kulakları kaplayan kısım değil
Kablosuz lazım hocam kablosuz oneriniz var mıdırhocam bu bütçede arctis 1 alınmaz asla ve asla.
Barracuda x e gelirsek ben kullandım pek tatmin olamadım açıkçası wireless olması şart değilse hs80e bakablrsn
Bu butcede ekstrem bir sey aramaman gerek3500 zorlasam 3750 ye falan çıkarım ama böyle ekstrem birşeyler olması lazım diğerlerinden ayıran