Çözüldü✓ Steelseries arctis 1 wireless Servis değişim yapmıyor

PNSHER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
586
Ürünü yaklaşık 1,5 sene önce trendyoldan almıştım. Bağlantı problemlerinden dolayı servisine gönderdim. Servis, elinde misli veya muadili olmadığını söyleyerek ürünü bana iade/değişim raporuyla birlikte geri yolladı. Trendyol ile iletişime geçince onlar da kendilerinde misli/muadili olmadığını bahane ederek para iadesi teklif ediyorlar. Bu durumda THH ye kimi şikayet etmek gerekir ? Bir kaç yerde servisin şikayet edilmesi gerektiği yazıyordu. Tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. iyi forumlar.

Ürünü yaklaşık 1,5 sene önce trendyoldan almıştım. Bağlantı problemlerinden dolayı servisine gönderdim. Servis, elinde misli veya muadili olmadığını söyleyerek ürünü bana iade/değişim raporuyla birlikte geri yolladı. Trendyol ile iletişime geçince onlar da kendilerinde misli/muadili olmadığını bahane ederek para iadesi teklif ediyorlar. Bu durumda THH ye kimi şikayet etmek gerekir ? Bir kaç yerde servisin şikayet edilmesi gerektiği yazıyordu. Tecrübe sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. iyi forumlar.
Steelseries i şikayet edeceksin

steelseries globale yaz mailden

Aynısını yaşadım kısa süre önce, THH'ye şikayet ettim satın aldığım yeri ve ürünün güncel fiyatına tamamlayacak şekilde kupon vermeyi teklif ettiler kabul ettim. Ürünü iade edince nova 7 almayı planlıyorum.

Steelseries i şikayet edeceksin
Tekrar mail attım yine stoklarımızda bulunmuyor dediler. Az önce de şikayeti oluşturdum bakalım sonuçlanması ne kadar sürecek.
steelseries globale yaz mailden
Logitech global gibi değiller. Maalesef yardımcı olamayız diye dönüş yaptılar.
Aynısını yaşadım kısa süre önce, THH'ye şikayet ettim satın aldığım yeri ve ürünün güncel fiyatına tamamlayacak şekilde kupon vermeyi teklif ettiler kabul ettim. Ürünü iade edince nova 7 almayı planlıyorum.
Şu konuda servis şikayet edilmiş ben de öyle yaptım.

EDIT: Muhtemelen 1-2 haftaya sonuçlanacak.

1743356717769.png

Arkadaşlar dalga geçer gibi kablosuz kulaklığımın değişimi için kablolu Nova 1X teklif ettiler.

EDIT: 4 ayda sonuçlandı. THH Başvuracak varsa aşağı yukarı bu kadar bekleyeceksiniz.

Son düzenleme:
Nova 3 wireless ile değişim yapıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,931
Üyeler
184,999
Son üye
wasshock