Hakem heyeti, karşı tarafın savunmasını ister. Başvurundan itibaren maksimum 6 ay içerisinde karar çıkar.THH üzerinde başvurumu görebiliyorum, şikayet numarası vs. mevcut ancak bundan sonraki süreç ne olacak?
Kararı ben nerede göreceğim? Mailden mi yoksa evime bir belge mi geliyor, thh'de başvuru durumu gibi bir şey göremedim sadece yapılan başvurularda başvurumun yapıldığı ve şikayet numarası falan yazıyor yani işleme geçti mi şu anki durumu nedir vs. vs. bilgiyi arayarak mı almam gerekiyor?Hakem heyeti, karşı tarafın savunmasını ister. Başvurundan itibaren maksimum 6 ay içerisinde karar çıkar.
Posta ile size gönderilir. Ayrıca e-devlet üzerinden de kontrol edebilirsiniz.Kararı ben nerede göreceğim? Mailden mi yoksa evime bir belge mi geliyor, thh'de başvuru durumu gibi bir şey göremedim sadece yapılan başvurularda başvurumun yapıldığı ve şikayet numarası falan yazıyor yani işleme geçti mi şu anki durumu nedir vs. vs. bilgiyi arayarak mı almam gerekiyor?
@blackjacktr beklenen mail geldi ben bir şey yazmadan kendileri yazdılar, arctis 9 muadili nova 7 diyorlar, ne yapalım bu işi sence?
Alıntıyı görüntüle
NOVA 7 al geç nova bende de var çok memnunum.@blackjacktr beklenen mail geldi ben bir şey yazmadan kendileri yazdılar, arctis 9 muadili nova 7 diyorlar, ne yapalım bu işi sence?
Alıntıyı görüntüle
baş ağrısı yapmıyor iki kulaklıkta bende mevcut nova 7 'den memnun kalacaksın.Muadil ürünü kabul etmek zorunda mıyım? Nova 7 daha iyi diyorlar ancak uzun kullanımda baş ağrısı yapıyor yazıyor her yerde ve arctis 9'dan 1000 TL daha ucuza satılıyor, kabul etmezsem ne olur?
Tamamdır, yardımların için teşekkür ederim.NOVA 7 al geç nova bende de var çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
baş ağrısı yapmıyor iki kulaklıkta bende mevcut nova 7 'den memnun kalacaksın.
Firmaları zorlamadan bir şey yaptırılmayacağın kanıtı maalesef ki. En başından yapılması gereken şeyi THH başvurusu sonucu yapıyorlar gerçekten komedi gibi bir ülkeyiz.@blackjacktr beklenen mail geldi ben bir şey yazmadan kendileri yazdılar, arctis 9 muadili nova 7 diyorlar, ne yapalım bu işi sence?
Alıntıyı görüntüle
hocam bir sonuca varıld ımıün ücreti satın aldı