GirayHan
80+ Platinum
Top senden çıktı gönderdiğin mailin yasal bağlayıcılığı var ve 1 hafta 10 gün içinde geri dönüş sağlamazlarsa bu mail ekran görüntüsü ile birlikte online olarak thh başvuruda bulun.@blackjacktr
"-" tarihinde satın almış olduğum "SteelSeries Arctis 9 Wireless" marka ürünü tarafımca "-" tarihinde size yolladım. Üründe ki "Çalışmıyor" sorunundan dolayı tamiri mümkün olmadığı için "-" tarihinde değişim raporu ile birlikte geri yolladınız. TKK gereği aynı ürünü, aynı ürün yoksa misli ile değişim yapılarak bir üst model ürünü tarafıma teklif yolu ile iletmeniz, bunu yapmamanız durumunda mağduriyetimin giderilmesi amacı ile servis sorumluluklarınızı ve tkk ilgili maddelerini ihlal etmeniz sonucu oluşan mağduriyetimden dolayı THH yoluna başvurarak firmanızı dava edeceğimi tarafınıza yazılı olarak bildiririm.
Yasal olarak bağlayıcılığı bulunan bu mailime ek olarak eklemek isterim ki, Ürünün "-" tarihinde değişim belgesi ile geri gönderilmesinden bu yana 2 hafta geçmesine rağmen "Despec AŞ" Ürünün aynısının, muadilinin veya bir üst versiyonunun stoklarda bulunmadığını söyleyerek yardımcı olmamak konusunda ısrarcıdır.
1 Hafta içerisinde tarafıma dönüş yapmanızı bekliyorum.
-
Bu şekilde kulaklığın ve belgenin ikisi de gözükecek şekilde bir görsel ile birlikte mail'i ilettim, bekliyorum.