Rilyus
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Selam herkese, kısa tutacağım konuyu. 2 sene önce 1000 liraya aldığım Arctis 1 Wireless(2700 lira mevcut piyasa fiyatı) kulaklığım var, garanti bitimine 1 ay kala garantiye yolladım ve arızalı ürün olduğundan değişimi yapılmalı dendi ama ellerinde aynı üründen yokmuş. Muadil olarak Arctis Nova 1p(1600 lira piyasa fiyatı) verebiliriz dediler. Aksi halde sanırım ücret iadesine gidecek durum. Yasal haklarım nedir tam olarak onu bilmiyorum. Fakat para iadesi almak istemiyorum. Çünkü iade yaparsam aynı kulaklığı tekrar alamam.
Soruma gelirsek, sizce muadil olarak önerilen Arctis Nova 1P ürününü kabul etmeli miyim yoksa mevcut kulaklıkla devam mı edeyim?
Not: Arctis 1 Wireless kulaklığımda bazı problemler var fakat kullanımımı aşırı etkileyen sorunlar değiller.
Edit: Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar ekliyorum.
Benim kulaklığım 2 yıl önce aldığım Arctis 1 Kablosuz(Wireless). 2 yıl önce 1000 liraya aldım. Mevcut piyasa fiyatı 2700 lira.
Muadil önerilen kulaklık Arctis Nova 1P(Kablolu) mevcut piyasa fiyatı 1600 lira.
Soruma gelirsek, sizce muadil olarak önerilen Arctis Nova 1P ürününü kabul etmeli miyim yoksa mevcut kulaklıkla devam mı edeyim?
Not: Arctis 1 Wireless kulaklığımda bazı problemler var fakat kullanımımı aşırı etkileyen sorunlar değiller.
Edit: Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar ekliyorum.
Benim kulaklığım 2 yıl önce aldığım Arctis 1 Kablosuz(Wireless). 2 yıl önce 1000 liraya aldım. Mevcut piyasa fiyatı 2700 lira.
Muadil önerilen kulaklık Arctis Nova 1P(Kablolu) mevcut piyasa fiyatı 1600 lira.