Neler Yeni

SteelSeries Arctis 3 2019 Edition

schwarz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
SteelSeries Arctis 3 aldım,araştırmadan aldım.İadeye gönderdim kabul edilmedi mecbur kullanmak zorundayım.Bass ı tam alamıyorum bateri seslerinde vs. yazılım desteğide kalkmış kulaklıktan en iyi verimi nasıl alabilirim? kullandığım bilgisayar A7 v12.1

Ekler

• WhatsApp Image 2020-06-14 at 11.32.39.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-14 at 11.32.39.jpeg
    93.1 KB · Hit: 30

T.P.G.

80+ Titanium
@MetehngGll yardımcı ol arkadaşa sende de var Arctis 3.

Demekki neymiş Arctis serisi alınmamalıymış :).

En iyi deneyimi iyi bir ses kartı alırsan (450 500tl) alırsın. 2. Elden satıp HS50 Pro lın ne bass konusunda sıkıntı yaratır ne de başka bir konuda. Her konuda Arctid 3 ten çok daha iyi bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada neden HS serisi alınmalı anlattım. Bütçe oluşursa HS50 Pro alın.

schwarz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@MetehngGll yardımcı ol arkadaşa sende de var Arctis 3.

Demekki neymiş Arctis serisi alınmamalıymış :).

En iyi deneyimi iyi bir ses kartı alırsan (450 500tl) alırsın. 2. Elden satıp HS50 Pro lın ne bass konusunda sıkıntı yaratır ne de başka bir konuda. Her konuda Arctid 3 ten çok daha iyi bir kulaklık.

Burada neden HS serisi alınmalı anlattım. Bütçe oluşursa HS50 Pro alın.

yaptım bir hata ilk defa bir ürünü araştırmadan aldım :D

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Steelseries Arctis 3 aldım,araştırmadan aldım.İadeye gönderdim kabul edilmedi mecbur kullanmak zorundayım.Bass ı tam alamıyorum bateri seslerinde vs. yazılım desteğide kalkmış kulaklıktan en iyi verimi nasıl alabilirim? kullandığım bilgisayar A7 v12.1
Bass'ı tam alamamanız normal bu bir oyuncu kulaklığı müzik kulaklığı değil. ayrıca yazılımın kalkması daha iyi çünkü yazılımla windows çatışıyormuş eskiden o yüzden kaldırıldı. Kulaklığı beğenmediyseniz iade etmeye çalışın arayın sürekli vb. yada 2.el satıp hs50 alabilirsiniz

T.P.G.

80+ Titanium
Bass'ı tam alamamanız normal bu bir oyuncu kulaklığı müzik kulaklığı değil. ayrıca yazılımın kalkması daha iyi çünkü yazılımla windows çatışıyormuş eskiden o yüzden kaldırıldı. Kulaklığı beğenmediyseniz iade etmeye çalışın arayın sürekli vb. yada 2.el satıp hs50 alabilirsiniz
Yalnız HS50 veya HS50 Pro da oyuncu kulaklığı. Ama onlar hem ses kasma hem müzi her türlü konuda çok daha iyiler. Oyuncu kulaklığya bass ın alakası yok.

Ve yazılım çatışıyordu çünkü USB ses kartı yoktu. Ses kartı olsa Arctis 5 ile aynı olurdu.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yalnız HS50 veya HS50 Pro da oyuncu kulaklığı. Ama onlar hem ses kasma hem müzi her türlü konuda çok daha iyiler. Oyuncu kulaklığya bass ın alakası yok.

Ve yazılım çatışıyordu çünkü USB ses kartı yoktu. Ses kartı olsa Arctis 5 ile aynı olurdu.
Tamam hs50 de oyuncu kulaklığı fakat oyuncu kulaklıklarında illa Bass olucak diye bir şey yok bu 1.
2. bende yazılımın çatışdığını söyledim

schwarz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
kabul edilmiyor giyilebilir teknoloji olduğu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,714
Üyeler
166,988
Son üye
OsmanEfe870
Top Bottom