Yardım Steelseries Arctis 3 Kutu İçeriği

Lowe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Amazon.com.tr üzerinden 2 gün önce steelseries arctis 3 kulaklığını aldım hepsiburada ve diğer youtube inceleme videolarında işaretlediğim kablo var fakat aldığım ürünün kutusundan çıkmadı ne işe yarıyor fazla önemli değilse eğer iade ile uğraşmayacağım

Ekler

• 0dc8b215-1e66-4043-bea9-05936dcdfd69.jpg
    0dc8b215-1e66-4043-bea9-05936dcdfd69.jpg
    566.5 KB · Hit: 185
Kulaklığı jak girişine çevirici değil mi o?

Telefona vs takmak için dönüştürücü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
şimdi farkettim benden de çıkmadı, tahmin ediyorum artık koyulmuyor olabilir. ben amazondan almıştım satıcısı da amazondu.

Amazon.com.tr üzerinden 2 gün önce steelseries arctis 3 kulaklığını aldım hepsiburada ve diğer youtube inceleme videolarında işaretlediğim kablo var fakat aldığım ürünün kutusundan çıkmadı ne işe yarıyor fazla önemli değilse eğer iade ile uğraşmayacağım
Kutu içeriklerini bilmemekle beraber eski model Arctis 3 veya Arctis 3 2019 modellerinden birinde o jak dönüştürücü çıkmıyor olabilir.

Hocam yeni kulaklık alma arayışındayım bayadır arctis 3 almak istiyorum da film ve müzik performansı nasıl ?

Hocam yeni kulaklık alma arayışındayım bayadır arctis 3 almak istiyorum da film ve müzik performansı nasıl ?
hem müzik hem de oyun performansı gayet başaralı alırsan pişman olmazsın amazon üzerinden almanı tercih ederim

Hocam jak girişi hem kulaklık hem mikrofon kullanmanızı sağlıyor. Laptop telefon gibi yerlerde kullanabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,123
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri